Bank Asya 'En iyi ticari banka' seçildi

Güncelleme Tarihi:

Bank Asya En iyi ticari banka seçildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 11:55

Bank Asya, Word Finance tarafından her yıl finans ve iş dünyasında performans gösteren başarılı kuruluşlara verilen ödüller kapsamında “Türkiye'de 2011 yılının En İyi Ticari Bankası” seçildi.

Haberin Devamı

Bank Asya'dan yapılan açıklamaya göre, birincilerin, derginin “www.worldfinance.com” web sitesi veritabanına kayıtlı 40 bin aktif üye tarafından belirli kategorilere ve kriterlere göre yapılan oylama neticesinde, Bank Asya 2011 yılındaki performansıyla “Best Commercial Bank in Turkey–Türkiye'nin En İyi Ticari Bankası” ödülüne layık görüldü.

Ödülü, Bank Asya Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen tören ile alan Bank Asya Genel Müdürü Abdullah Çelik, yaptığı açıklamada, dünyanın en prestijli ekonomi dergilerinden Word Finance'ın bu sene yılın en iyi ticari banka ödülünü Türkiye'de Bank Asya'ya vermiş olmasının gerçekten gurur verici olduğunu kaydetti.

Çelik, “Bu, Bank Asya'nın müşterileriyle, çalışanlarıyla, ortaklarıyla, bütün paydaşlarıyla sağladığı uyumun ve güzel çalışmanın doğal bir sonucudur. Önümüzdeki dönemde de Bank Asya, sunduğu inovatif ürünlerle ve hızlı, kaliteli hizmetiyle almış olduğu bu ödüle layık olmaya devam edecektir” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!