‘Bakırköy Osmaniye’ye en iyi teklif Kuzu’dan

Güncelleme Tarihi:

‘Bakırköy Osmaniye’ye en iyi teklif Kuzu’dan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2013 00:00

Emlak Konut GYO’nun Bakırköy Osmaniye’deki arsası için düzenlediği ihalenin ilk oturumunda 22 firma arasından en iyi teklifi Kuzu Toplu Konut A.Ş. verdi.

Haberin Devamı

Kuzu Toplu Konut, toplam 85 bin metrekarelik alana ve 111 bin 241 metrekare inşaat alanı sahip arsa için 700 milyon TL toplam satış geliri, yüzde 30 Emlak Konut GYO idare payı oranı ve 210 milyon TL Emlak Konut GYO İdare payı tutarı teklifte bulundu. İhale’de ikinci en iyi teklifi ise 189 milyon TL idare payı ile Aşçıoğlu-Yılsen Yatırım ortaklığı, üçüncü en iyi teklifi ise 182 milyon 400 TL idare payı teklifi ile Nuryıldız Tekstil ve ortakları sundu.

45 BİN 676 METREKARE

İhaleye konu Bakırköy Osmaniye arsasının, konut ve hizmet alanı 45 bin 676 metrekare, ticaret alanı 6 bin 586 metrekare, ilköğretim tesis alanı 4 bin 747 metrekare, dini tesis alanı 5 bin metrekare, parkların 23 bin 271 metrekare olarak belirlendiği arsanın toplam inşaat alanı 111 bin 241 metrekare olarak belirlendi. Arsa üzerine konut ve hizmet alanında; konut, rezidans, AVM, otel, konaklama tesisleri, ticaret, ofis-büro, iş hanı, gazino, çarşı, çok katlı mağazalar, bankalar, kongre merkezi, sinema, tiyatro, özel sosyal kültürel tesis alanları, günübirlik tesis, rekreasyon alanları, spor alanı, katlı otopark yapılabilecek. Ticaret alanında ise; iş merkezi, ofis, büro, çarşı, çok katlı mağazalar, katlı otoparklar, AVM, otel, motel ile rezidans yapıları, sinema, tiyatro, müze, kütüphane, sergi salonu ve lokanta, gazino, düğün salonu gibi eğlence merkezleri de yapılabilecek. Ticaret, konut ve hizmet alanında emsal 1.80 belirlenirken yükseklik sınırı ise 45 metre olarak açıklandı. İhalenin ikinci oturumu Emlak Konut GYO’nun açıklayacağı ileri bir tarihte yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!