Taşerona kadroda son durum: 'Yapılabilecek en iyi çalışma hayata geçecek'

Güncelleme Tarihi:

Taşerona kadroda son durum: Yapılabilecek en iyi çalışma hayata geçecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 14:15

Kamuda taşeron işçilere kadro konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'ndan yeni açıklama geldi. Bakan Sarıeroğlu, taşerona kadro kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların devam ettiği, bu aşamaların tamamlandıktan sonra gelişmelerin çok hızlı bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacağı bilgisini verdi. İşte, taşerona kadro konusunda Bakan Sarıeroğlu'nun açıklamalarının detayı

Haberin Devamı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron işçilere kadro konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu durumun yıl sonuna kadar çözüme kavuşması için var güçle çalıştıklarını aktaran Bakan Sarıeroğlu, taşerona kadro için yıl sonunu işaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, kamuda taşeron istihdamına ilişkin, konunun yıl sonuna kadar bitmesi için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Bakan Sarıeroğlu, kamuda taşeron istihdamı ile ilgili olarak bir kez daha yıl sonunu işaret etti.

Jülide Sarıeroğlu, ilk günden beri konuya ilişkin yaklaşımlarının şeffaf olduğunu, konunun yılsonuna kadar bitmesi için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Sarıeroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geldiğimiz aşamada inşallah kamudaki istihdamla ilgili üzerimize düşeni gerçekleştireceğiz. Yılsonuna kadar şu anda sayın başbakanımızla ilgili mekanizmalarla bu konuların sunumlarını yapma aşamasına geldik. Bu aşamalar tamamlandıktan sonra kamuoyu ile paylaşıp konu ile ilgili çok hızlı bir biçimde yol almaya çalışacağız. Yapılabilecek en iyi çalışmayı hayata geçirmiş olacağız diye inanıyorum.

 

Haberin Devamı

Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen: Teknoloji sektörünü etkileyen en önemli konu “kurlardaki değişim” | Ofis Dışında

BAKMADAN GEÇME!