Bain & Company 47'inci ofisini Türkiye'de açtı

Güncelleme Tarihi:

Bain & Company 47inci ofisini Türkiyede açtı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2012 15:05

Yönetim danışmanlık şirketi Bain & Company, İstanbul'da dünya çapındaki 47'nci ofisini açtı. Bain'in Avrupa'daki 20'nci ofisi olan İstanbul Ofisi, şirketin 30 yıldan uzun süredir hizmet verdiği bölgedeki ilk resmi ayak izi olma özelliğini taşıyor.

Haberin Devamı

 

Bain & Company'nin Global Yönetici Direktörü Bob Bechek konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Türkiye'de ilk ofisimizi açıyor olmamız, dünyanın bu sahasına büyük miktarda yatırım yapan müşterilerimizin artan talebinin bir kanıtıdır. Bain Türkiye'de çalışmaya başladığından bu yana,  sürekli genişleyen bir müşteri portföyüne danışmanlık hizmeti veriyor, yerel bilgi birikimini artıyor ve mükemmel sonuçlar ediyor. İstanbul'da bir ofis açmamız bu ülkeye olan uzun vadeli bağlılığımızın açık bir göstergesidir."

Bain'in ortağı ve şirketin Finansal Hizmetler uygulama alanının üyesi olan Karaca Kestelli, İstanbul Ofisi’ni, Telekomünikasyon, Medya ve Teknoloji uygulama alanındaki ortağı Roberto Fiorello ile birlikte yönetecek. Kestelli, Türkiye, Ortadoğu ve Avustralya'nın lider finansal kurumlarına 16 yılı aşkın bir süredir danışmanlık hizmeti veriyor. Fiorello'nun 15 yıllık danışmanlık deneyimi ise müşterilerin finansal, telekomünikasyon ve yüksek teknoloji şirketleriyle buluşturulmasını da içeriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!