Babacan'ın görüntüsü Mr. Robot dizisinde kullanıldı

Güncelleme Tarihi:

Babacanın görüntüsü Mr. Robot dizisinde kullanıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2015 10:10

Bir hacker ekibinin maceralarını anlatan dünyaca ünlü Mr. Robot dizisinde Ali Babacan sürprizi... Babacan'ın temsili bir görüntüsü kurgu amacıyla final bölümünde uluslararası hacker krizini konuşurken kullanıldı.

Haberin Devamı

Habertürk Gazetesi'nden Bahar Bakır'ın haberine göre eski bakanlardan ve AK Parti Ankara Milletvekili adayı Ali Babacan, dünyayı kasıp kavuran Mr. Robot dizisinde yer aldı. 25 Haziran’da başlayan ve konusu itibarıyla çok konuşulan ABD yapımı dizide, Babacan’ın IMF Başkanı Christine Lagarde ile de yaptığı bazı görüşmelerin görüntülerine yer verildi. Dizide, Babacan’ın Lagarde ile kurgu gereği küresel hacker krizini görüştüğü sahneler yer aldı.

Babacanın görüntüsü Mr. Robot dizisinde kullanıldı


DÜNYA LİDERLERİ VE BABACAN

Babacan’ın, IMF Başkanı Lagarde ile yaptığı görüşmelerden bazı görüntüler dizide yer aldı. Dizide, ABD Başkanı Barack Obama, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Japonya Başbakanı Shinzu Abe ve Almanya Şansölyesi Angela Merkel’in de görüntüleri bulunuyor. Dizi, New York’ta gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışan, geceleri kanunları hiçe sayan bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı anlatıyor. Dizinin sloganı, “Demokrasimiz hack’lendi.”

Haberin Devamı

Babacanın görüntüsü Mr. Robot dizisinde kullanıldı

Dizide kullanılan başka bir görüntü ise Babacan, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ve ABD Merkez Bankası Başkanı Janet Yellen'in Şubat ayındaki G20 zirvesinde bir araya geldiği anları içeriyor.

Babacanın görüntüsü Mr. Robot dizisinde kullanıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!