Aylin Kosova Bilgin: Kırmızı Ödülleri'nin hepimize cesaret verdiğini düşünüyorum

Güncelleme Tarihi:

Aylin Kosova Bilgin: Kırmızı Ödüllerinin hepimize cesaret verdiğini düşünüyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 22:38

Entegre Pazarlama İletişimi Direktörü Aylin Kosova Bilgin; "Kırmızı Ödülleri'nin alışıldık formüllerin dışına çıkmamız için hepimize cesaret verdiğini düşünüyorum. Asıl sınırın dijital ile geleneksel arasında değil, etkili reklamla etki yaratamayan reklam arasında çizilmesi gerektiğini gösterdiği için kapsamının genişlemesini özellikle olumlu buluyorum" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

İletişim çalışmalarınızda yaratıcılık nasıl bir yer tutuyor, rol oynuyor, ne kadar önemli?

Yaratıcılık; yalnızca mesajımızı tüketiciye verme şeklimizden ziyade, iletişim sürecimizin tamamında yani planlama, araştırma, uygulama hatta raporlama aşamalarında bile reklamveren olarak biz ve ajanslarımızdaki ekip arkadaşlarımızın taşıdığı bir lens. Dolayısıyla iletişim çalışmalarımızda önemli bir rol oynuyor.

Kırmızı Ödülleri sektöre ne katıyor, ne kadar önemli?

Kırmızı Ödülleri'nin alışıldık formüllerin dışına çıkmamız için hepimize cesaret verdiğini düşünüyorum. Asıl sınırın dijital ile geleneksel arasında değil, etkili reklamla etki yaratamayan reklam arasında çizilmesi gerektiğini gösterdiği için kapsamının genişlemesini özellikle olumlu buluyorum.

Haberin Devamı

Bu yıl reklamverenlere de Kırmızı Ödül heykelciği takdim edilmeye başlandı, reklamveren olarak yaratıcılık ödülü kazanmak ne kadar önemli?

Tüm işin arkasında kalabalık bir ekip ve ekipteki herkesin ayrı ayrı fikirleri ve emeği var. İşin başarısı, tüketici dönüşleri ve yaratıcılık ödülleri ile beslendikçe, doğru bir iş yaptığımıza olan inancımız kuvvetleniyor. Yaratıcı ajanslarımızdaki arkadaşlarımızın motivasyonlarına pozitif katkısı da oldukça kıymetli.

Aylin Kosova Bilgin: Kırmızı Ödüllerinin hepimize cesaret verdiğini düşünüyorum

BAKMADAN GEÇME!