Aylin Bozkurt Tüzmen 'En iyi 100 arasında'

Güncelleme Tarihi:

Aylin Bozkurt Tüzmen En iyi 100 arasında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 09:42

AYLİN Bozkurt Tüzmen, ‘Dünyanın En İyi 100 Liderlik Koçu’ arasına giderek ödüle değer görüldü.

Haberin Devamı

High Dreams Koçluk ve Mentorluk Hizmetleri kurucusu Aylin Bozkurt Tüzmen, uluslararası alanda Türkiye’yi başarıyla temsil ediyor.

2012’den bu yana profesyonel koçluk hizmeti veren Tüzmen, Hindistan’ın Mumbai kentinde 25. yılını kutlayan ‘Dünya İK Zirvesi’nin düzenlediği 5. Dünya Koçluk Zirvesi’nde “Dünyanın En İyi 100 Liderlik Koçu-100 Best Global Coaching Leaders’ arasına girerek ödüle layık görüldü.

16 Şubat’ta düzenlenen törende ödül alan Tüzmen, kongrede ayrıca Dünya Ekonomik Forumu ve TUSİAD’ın da gündeminde olan “Sanayi 4.0’la Dönüşen Yeni Liderlik Tanımı” üzerine de bir konuşma yaptı.

Tüzmen konuşmasında şunları kaydetti: “Sanayi 4.0 devriminin, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar hiyerarşi ve liderlik kavramlarına meydan okuduğunu, global CEO’larla yapılan çalışma sonuçları kanıtlıyor.”

Haberin Devamı

Tüzmen konuşmasının devamında “Bu zorlukların üstesinden gelmek için yeni bir liderlik tanımına ihtiyaç var. Sanayi 4.0 ile inanılmaz bir hızla dönüşen ve iç içe geçerek karmaşıklaşan yeni sistemler bütününde bir liderin zorlukların üstesinden tek başına gelmesinin mümkün değil. Bu yüzden bireysel liderlikten kolektif liderliğe geçilmeli.”

Konu ile ilgili yapılan açıklamada “Dünyanın En İyi 100 Liderlik Koçu’nun seçim kriterleri ise şöyle:
*Stratejik bakış açısı
*Geçmiş koçluk çalışmaları
*Gelecek odaklılık
*Bütünlük ve etik
*Düşünce liderliği
*Vizyonerlik
*Odaklılık
*Yaratıcılık/Yenilikçilik

 

BAKMADAN GEÇME!