Aygaz'dan 'Dönüşümcü Kulübü'

Güncelleme Tarihi:

Aygazdan Dönüşümcü Kulübü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2010 15:22

Türkiye’nin lider enerji şirketlerinden Aygaz, yetkili otogaz dönüşüm merkezleri ve müşterileri için yeni bir kampanya başlattı.

Haberin Devamı

’Aygaz Dönüşümcü Kulübü’ne üye olacak dönüşüm merkezleri, müşterileri Aygaz’dan ürün ve hizmet aldıkça hem ’Paropuan’, hem de pek çok sürpriz hediye kazanacak. 

Aygaz’ın yeni platformu, Aygaz Genel Müdürü Yağız Eyüboğlu’nun, sektör yetkililerinin, otogaz dönüşümcülerinin katıldığı bir lansmanla LPG, CNG, LNG Fuarı’nda tanıtıldı. Aygaz Genel Müdürü Yağız Eyüboğlu, ‘Dönüşümcü Kulübü’ ile bir ilke daha imza attıklarını, hem üretim hem de hizmet anlamında sektöre yön veren, öncü uygulamalara ve yeniliklere devam edeceklerini belirtti.

Türkiye LPG sektöründe faaliyet gösteren halka açık ilk ve tek şirket olan Aygaz, ’Aygaz Dönüşümcü Kulübü’ ile otogaz sektörüne önemli bir yenilik getiriyor. 1-4 Nisan 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar alanında düzenlenen LPG, CNG, LNG Fuarı’nda tanıtımı yapılan ’Aygaz Dönüşümcü Kulübü’ ile yetkili otogaz dönüşümcüleri de, aracını otogaza dönüştüren müşteriler de kazanıyor.

Haberin Devamı

Yağız Eyüboğlu: “Öncü uygulamalarımız devam edecek”

CNR Expo’da düzenlenen LPG, CNG, LNG Fuarı’nda konuşan Aygaz Genel Müdürü Yağız Eyüboğlu, ‘Aygaz Dönüşümcü Kulübü’ ile sektörde bir ilke imza attıklarını belirterek, hem yetkili otogaz dönüşümcülerine hem de aracını otogaza dönüştüren müşterilere ‘kazan-kazan’ ilkesi doğrultusunda avantaj sağlayacak bir sistemi oluşturmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Eyüboğlu, şöyle devam etti: “Türkiye’nin en köklü enerji şirketlerinden biri olarak daima iş ortaklarımız ve müşterilerimiz için değer yaratmayı hedeflemekteyiz. Büyümemizde, yükselen hedeflerimizde en önemli dayanağımız bu bakış açımızdır. Bu nedenle Aygaz Dönüşümcü Kulübü’nü şirketimiz ve sektörümüz için önemli bir yenilik olarak kabul ediyoruz. Hem üretim hem de hizmet anlamında sektöre yön veren, öncü uygulamalara ve yeniliklere devam edeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!