Ayfrost, doğal lezzetlerini Türkiye ile paylaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Ayfrost, doğal lezzetlerini Türkiye ile paylaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2012 11:06

Türkiye’nin uluslararası dondurulmuş gıda markası Ayfrost, 12 yıldır AB ülkelerine ihraç ettiği ürünlerini şimdi yurt içindeki tüketicilerle de paylaşıyor.

Haberin Devamı

 

2000 yılında dondurulmuş gıda üretimine başlayan firma; meyve, sebze ve su ürünleri ile AB ülkelerindeki pazar payını kısa sürede büyüttü.

Özellikle İtalya, İspanya, Almanya, Hollanda ve Fransa’da tercih edilen bir Türk markası olan Ayfrost, ülkemizdeki tüketicilerin de sofralarına lezzet katıyor. Topraklarımızdan ve denizlerimizden gelen hammaddelerle ürettiği yüzde 100 doğal, taze ve kullanıma hazır ürünlerle tüketicilerin yaşamını kolaylaştırıyor.

Firma, mevsiminde temin ettiği hammaddeleri, tüketiciye en taze haliyle sunabilmek için özelliklerine uygun araçlarla, sadece saatler içerisinde fabrikaya ulaştırıyor.

Yıkama ve doğrama gibi hazırlıklardan sonra IQF teknolojisi ile -40 derecede tek tek donduruyor.  Tüm üretim süreçlerinde izlenebilirlik prensibi ile hareket eden firma, kontrol ve analizleri de evrensel standartları esas alarak yapıyor.

Haberin Devamı

Üretim sisteminin güvenilirliği, uluslararası birçok kalite belgesi ile tescilleniyor. Ayfrost’un yüksek standartlarını onaylayan kuruluşlardan BRC, her yıl tekrarlanan denetimler sonucunda firmayı en yüksek derecesi olan ‘A kategori’ ile belgelendiriyor.

Ramazan sofralarını  kısa sürede hazırlayın
Paylaşmanın mutluluğunu yaşatan geleneksel ramazan sofralarını kısa sürede hazırlamak Ayfrost ile şimdi çok kolay. Türkiye’nin uluslararası dondurulmuş gıda markası Ayfrost, yüzde 100 doğal ve taze ürünleri ile ramazan ayına lezzetli mutluluklar katıyor.

Yıkanmış, ayıklanmış, doğranmış şekilde mutfaklara ulaşan ürünler, bol çeşitli ve sağlıklı sofraları çok kısa sürede hazırlamaya olanak tanıyor. Ayfrost, topraklarımızdan ve denizlerimizden gelen lezzetleri, hiçbir katkı maddesi kullanmadan IQF teknolojisi ile -40 derecede donduruyor.

Mevsiminde dondurulan sebze ve su ürünleri, ramazan ayında yemek çeşitliliğini arttırmaya yardımcı olurken dengeli beslenmeye de katkıda bulunuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!