Avusturya'daki moda elçimiz ortak arıyor

Güncelleme Tarihi:

Avusturyadaki moda elçimiz ortak arıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 1997 00:00

Haberin Devamı

Avusturya'da Avrupa sosyetesinin ve prenseslerin modacısı olarak ün yapan Atıl Kutoğlu, hazırladığı kolleksiyonları Türkiye'de satmak için Türk ortak arıyor. Kasım ayında Viyana'da 1998 ilkbahar yaz koleksiyonunu Inter Continental Oteli'nde tanıtmaya hazırlanan Kutoğlu, ‘‘Türkiye'de iş yapmaya ve koleksiyonumu sunmaya her zaman için sıcak baktım. Beni güzel şekilde tanıtacak ve temsil edecek bir grupla ortaklık yapmayı düşünebilirim. Avusturya ile birlikte dokuz ülkede ürünlerim satılıyor. Böylece Türkiye'de ortak çalışacağım grupla geniş bir pazara seslenmem mümkün’’ dedi.

Kutoğlu önümüzdeki aylarda Türkiye'de de bir defile yapmayı planladığını belirterek, şunları söyledi: ‘‘Bu projemi gerçekleştirebilirsem İstanbul'daki defileye Avrupa'nın ünlü modacı ve moda dergilerinin editörlerini de davet etmek istiyorum. Türkiye'de koleksiyonumu daha yakından tanıtma imkanı bulacağım gibi, İstanbul'u da Avrupa moda dünyasına daha etkin tanıtmak mümkün olacak.’’

ÜNLÜ FOTOĞRAFÇI

Atıl Kutoğlu'nun bundan sonraki kampanyalarının fotoğrafları, Versace ve Ralph Lauren'in reklam kampanyalarına imzasını atan Amerikalı fotoğraf sanatçısı Herb Ritts tarafından çekilecek.

Atıl Kutoğlu'nun başlıca müşterileri arasında Habsburg Hanedanı'nın son temsilcisi Karl von Habsburg'un eşi Prenses Francesca, Avusturya İmparatoriçesi Maria Theresa'nın torunu Pilar Göess yeralıyor. Göess aynı zamanda Kutoğlu'nun gönüllü mankenliğini yapıyor. Avusturya Başbakanı'nın eşi Sonia Klima gibi isimler de Kutoğlu'nun sürekli müşterileri arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!