Avrupalı anahtarcılar İstanbul’da toplanıyor

Güncelleme Tarihi:

Avrupalı anahtarcılar İstanbul’da toplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2010 11:06

Avrupa Anahtarcılar Federasyonu (ELF) 2010 Kongresi bu yıl ilk kez Türkiye’de yapılacak. 28

Haberin Devamı

-30 Mayıs tarihleri arasında Anahtarcılar, Çilingirler ve Kilitçiler Federasyonu işbirliği ile organize edilen Avrupa Anahtarcılar Federasyonu 2010 Kongresi,  Kale Kilit ana sponsorluğunda WOW Hotel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongreye Türkiye dışında Litvanya, Almanya, İspanya, İtalya, İngiltere, ABD, İsrail, İsviçre, Bulgaristan, Polonya ve Hollanda’dan sektörün en büyük firmaları ve temsilcileri katılacak.
 
Avrupa Anahtarcılar Federasyonu’nun Genel Kurulu’nun da yapılacağı organizasyonda, anahtarcılar ve çilingirler için yeni ürün tanıtımları ve eğitimler düzenlenecek. Kale Kilit’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek ELF 2010 Kongresi’nde mekanik ve elektronik koruma alanında söz sahibi uluslararası firmalar ve çilingirler bir araya gelerek sektördeki son trendleri yakından tanıma fırsatı bulacak. Toplantıya katılacak firmalar ile çilingir ve anahtarcılar, etkinlik süresince güvenlik üzerine mesleki gelişim sağlayan konularda eğitim alarak, işi uzmanlarından dinleme ve uygulamalı olarak görme imkanına sahip olacak.
 
Organizasyonun ana sponsoru, Türkiye’de sektörünün lideri Kale Kilit, 3 gün boyunca eğitimler düzenleyecek ve özel stand alanında elektronik ve mekanik yeni ürünlerini tanıtacak.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!