Avea ve THY'den mil kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Avea ve THYden mil kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2010 12:23

Avea ve Türk Hava Yollarının (THY) birlikte hayata geçirdiği kampanyayla, THY Miles&Smiles üyeleri, Avea ile faturalarının her 1 lirası için 5, her bir kontör için ise 1 mil kazanacak.

Haberin Devamı

Avea abonesi olan Miles&Smiles üyeleri, THY Avea Mil Programına kaydolup faturaları veya yükledikleri kontör karşılığında bonus mil kazanırken, milleriyle de kontör ve dakika alabilecek.

Bir yıl boyunca devam edecek kampanya kapsamında ödenen fatura miktarı 50 lira ve üzerinde olan aboneler, faturalarının her 1 lirasına 5 mil, 150 ve üzerinde kontör yüklemesi olan aboneler ise yükledikleri her kontör için 1 mil kazanıyor.

Öte yandan Miles&Smiles üyeleri kendileri veya başkaları için Avea'dan 15 mil karşılığında 1 kontör, 40 mil karşılığında ise 1 dakika alabiliyor.

Bu kampanyadan tüm faturalı, faturasız bireysel ve kamu aboneleri faydalanabiliyor.

Avea Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir, kampanya tanıtım toplantısında, Avea THY Mil programı sayesinde Avea abonesi olan Miles &Smiles üyelerinin, konuştukça bonus mil kazanırken, kazandığı Miles&Smiles milleriyle de kontör veya dakika alabileceklerini belirtti.

Haberin Devamı

Akdemir, “THY ile hayata geçirdiğimiz işbirliği kapsamında Avea aboneleri faturalarının her 1 lirasına 5 bonus mil kazanırken, yükledikleri her kontör içinse 1 bonus miline sahip olacak. Bu kampanya ile Avea aboneleri, benzer kampanyalardan farklı olarak, faturalarının her bir lirası karşılığında maksimum bonus mil kazanacaklar” dedi.

Bir Miles&Smiles üyesinin, Avea'dan 50 liralık fatura ödemesi yaptığında kazanacağı milin, İstanbul-Ankara uçuşundan kazandığı mille eşit olacağını vurgulayan Akdemir, dünya örneklerine baktıklarında, birçok havayolu şirketinin mil programı bulunmasına rağmen operatörlerle anlaşması bulunan firma sayısının sınırlı ve anlaşmaların da genelde tek taraflı olduğunu, THY ile hayata geçirdikleri bu işbirliği ile müşterilerine her iki kazanımı da sunarak daha fazla fayda sağladıklarını belirtti.

Akdemir, bu zamana kadar hem mobil iletişim alanında hem de iletişim dışında giyimden yiyeceğe, teknolojiden eğitime kadar çeşitli markalarla birçok kampanyaya imza attıklarını, önümüzdeki dönemlerde de THY gibi Türkiye'nin önemli kurumları ile farklı işbirlikleri geliştirmeye ve sundukları kampanyalarla fark yaratmaya devam edeceklerini vurguladı.

Haberin Devamı

Erkan Akdemir, projeyi farklı alanlarda geliştirerek büyütmeyi hedeflediklerini söyledi.

2 MİLYONUN ÜZERİNDE ABONE

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Temel Kotil de mil programlarının çok meşhur hale geldiğini söyledi.
Avea ve THY işbirliğinden kazanılan millerin sadece THY'de kullanılmayacağını AnadoluJet, Jetairways ve Star Alliance üyesi havayollarında da kullanılabileceğini ifade eden Kotil, “Miles&Smiles projemizin şu anda 2 milyonun üzerinde üyesi var. İyi bir sayımız var. İnşallah burada yolcularımız uçtukça Avea'dan da ilave konuşma kazanacaklar. Ben de Avea kullanıcısıyım, dolayısıyla bir sürü mil kazanmış olacağım. Bu bir sinerjidir. İki kurumun amacı vatandaşımıza daha iyi ürün getirmek, teşvik edici olmak. Bunun sonucunda en çok bundan bizim patronumuz olan müşterilerimiz mutlu olacaklardır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!