‘Avangart İstanbul’da ön satış süreci başlıyor

Güncelleme Tarihi:

‘Avangart İstanbul’da ön satış süreci başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 17:11

GÜL Proje, Emlak Konut GYO güvencesiyle Seyrantepe’de yeni projesi ‘Avangart İstanbul’u hayata geçiriyor. Ön satışların başladığı ‘Avangart İstanbul’da, metrekare fiyatları peşin alımlarda 7 bin 142 TL.

Haberin Devamı

‘Avangart İstanbul’da lansman öncesi avantajlı fiyatlarla ön satışın başladığı proje; Fatih Sultan Mehmet Köpüsü’ne kısa bir mesafede bulunuyor.

30 AY SONRA TESLİM EDİLECEK

Gül Proje’nin TT Arena’ya komşu yeni projesiyle ilgili bilgi veren Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, “Lokasyonu itibariyle dikkatleri çeken Avangart İstanbul projemizde lansman öncesinde avantajlı fiyatlar ile ön satışlara başladık.

Emlak Konut GYO öncülüğünde başlayan Cumhuriyet tarihinde bir ilk olarak uygulanan 60 ay sıfır vade ve yüzde 5 peşinat ile 240 ay vadeli konut kampanyası Avangart İstanbul projemizde de geçerli. Konut alımını kolaylaştıran bu tarihi kampanyadan faydalanarak projemizden fiyatlarımız yükselmeden konut sahibi olabilirsiniz. Peşin alımlarda dairelerin metrekare fiyatları 7 bin 142 lira, dair fiyatları ise 354 bin 400 TL arasında sunuluyor" dedi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!