Autoshow 650 bin kişiyle ziyaretçi rekoru kırdı

Güncelleme Tarihi:

Autoshow 650 bin kişiyle ziyaretçi rekoru kırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2008 00:00

Dünyada yaşanan finansal krizin en sıcak günlerinde kapılarını açan 12’inci Uluslararası İstanbul Otomobil Fuarı ’Autoshow’ ziyaretçi rekoru kırdı.

İstanbul Fuarcılık (ITF) ile Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından 10-19 Ekim tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da düzenlenen Autoshow fuarını 10 günde 650 bin kişi ziyaret etti. CNR Fuarcılık’ın sahibi Ceyda Erem, krize rağmen dün kapılarını kapatan Autoshow fuarının büyük ilgi gördüğünü belirterek, "2006’da 622 bin kişinin ziyaret ettiği fuarı bu yıl 650 bin kişi ziyaret etti. Hedefimizi tutturduk. Bu yılki Autoshow Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en büyük ve önemli fuardır" dedi.

Diğer taraftan Autoshow’da krizin de etkisiyle firmalar satışlarını artırmak için 10 bin YTL’yi bulan indirimlerin sunulduğu kampanyaların sayısını artırırken, fuarla birlikte Türkiye genelinde otomobil satışları da önemli ölçüde canlandı. Hemen hemen her markanın önemli satış rakamına ulaştığı fuarda en çok dikkat çeken ise ilk iki günde fiyatları 250 bin Euro’yu bulan 6 Maserati ile fiyatı 550 bin Euro olan Ferrari 621 Scaglietti’nin satılmasıydı. 10 günlük fuar süresince toplam 10 bin dolayınrda sipariş alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!