Audi sahipleri, otomobili servisteyken yaya kalmayacak

Güncelleme Tarihi:

Audi sahipleri, otomobili servisteyken yaya kalmayacak
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 29, 2013 09:42

Audi Bayisi AVEK, başlatmış olduğu kampanya kapsamında, otomobilini servise getiren müşterileri için başka bir Audi araç temin ederek günlük işlerine devam etmelerini sağlıyor.

Haberin Devamı

Audi Bayisi AVEK, müşterileri için yeni bir kampanya baÅŸlattı. Yapılan kampanyaya göre; Audi sahipleri otomobillerini servise bıraktıkları anda baÅŸka bir Audi ile yoluna devam edecek.Â

Tekstilkent’te bulunan Audi Bayisi AVEK, ‘Geçici Araç Temini’ kapsamında başlatmış olduğu servis kampanyasıyla müşterilerine ücretsiz araç tahsisi yapıyor. Bu sayede Audi sahipleri, otomobilleri servisteyken günlük işlerine başka bir Audi ile devam edebilecekler. Bu hizmetten yararlanmak için sadece randevu almak yeterli olacak.

Sahip olduğu deneyim, bilgi birikimi ve yenilikçi hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini arttırmayı sürdüren AVEK, içerisinde seçkin markaların satış, servis, orijinal parça hizmetleri ve hasar işlemlerinde 15 anlaşmalı sigorta şirketi ayrıcalığının yanı sıra bay-bayan kuaförü, çocuk oyun salonu, kafeterya, bilardo ve kablosuz internet bağlantısı bulunan 30 bin metrekarelik bir alanda hizmet veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!