Arı Hareketi Anadolu’yu sarıyor

Güncelleme Tarihi:

Arı Hareketi Anadolu’yu sarıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Arı Hareketi üyeleri Anadolu'yu dolaşmaya devam ediyor. Yeni siyasi anlayış felsefesini tanıtmak amacıyla çeşitli illerde konferanslar veren, ticaret-sanayi odaları, üniversiteler gibi sivil toplum örgütleriyle görüşen Arı Hareketi üyeleri dün de Van'daydılar. Sırada Samsun, Arvin, Urfa, Diyarlakır, Mardin, Tekirdağ, Edirne, Kütahya, Uşak ve Aydın var.

Arı Hareketi Koordinatörü Kemal Köprülü, 5. yıldönümleri dolayısıyla, hafta başı, abisinin Vaniköy'deki yalısında bir kokteyl verdi. 700 kişinin davet edildiği kokteyle 500'e yakın kişi katıldı. Bankacılardan, işadamlarına, politikacılardan gazetecilere kadar. Bu davette dikkati çeken ismi Hava Kuvvetleri Komutanı İlhan Kılıç idi. İlhan Kılıç'ın oğlu Güvenç Kılıç, yaklaşık üç yıldır Arı Hareketi'nin üyelerinden. Dış ilişkilerden sorumlu. Köprülü'nün davetine, Suna Kıraç, Rahmi Koç, Ömer, Mustafa ve Ali Koç da katıldı. Arı Hareketi etkinliklerine katılım bakımından değişmez simalarından ANAP'lı Lütfullah Kayalar, İlhan Kesici, Rüşdü Saracoğlu, bazı eski bakanlar, milletvekilleri de davete gelmişlerdi. Rahmetli Turgut Özal'ın milletvekili oğlu Ahmet Özal'ın da ilk kez Arı Hareketi etkinliklerine katılması dikkati çekti.

Hava Kuvvetleri Komutanı İlhan Kılıç, Arı Hareketi’nin kuruluş yıl dönümü kokteyline katıldı. Kılıç’ın oğlu da bu hareketin üyesi. Kılıç, Arı Koordinatörü

Kemal Köprülü’yle...



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!