Araştırma şirketi Ipsos 9 ödüle layık görüldü

Güncelleme Tarihi:

Araştırma şirketi Ipsos 9 ödüle layık görüldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2018 11:52

Türkiye Araştırmacılar Derneği’nin, bu yıl altıncısını düzenlediği ‘Baykuş Ödülleri Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu. Konu ile ilgili araştırma şirketi Ipsos’tan yapılan açıklamada “Ipsos’a 5’i altın olmak üzere toplam 9 ödül birden geldi. Böylelikle Ipsos, 2018’in en çok ödül alan araştırma şirketi oldu” denildi.

Haberin Devamı

IPSOS CEO’su Sidar Gedik konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Pazarlama ve kamuoyu alanında müşterilerimizin çok çeşitli ihtiyaçlarına dönük araştırmalar yaparak onların iş sonuçlarına etki eden hizmetler sunma tutkumuzu, kazandığımız Baykuş Ödülleri ile perçinlemeye bu yıl da devam ettik.

Bu sene çoğunlukla; Makine Öğrenmesi, Sosyal Medya Analizleri, Etnografi ve Nöropazarlama teknikleri gibi yenilikçi yaklaşımlarla zenginleştirdiğimiz projelerimiz ödüle layık görüldü. Gerek araştırmada inovasyon konusunda düzenlediğimiz konferansımızla gerekse insan ve sistem yatırımlarımız ile Türkiye’deki araştırma sektörüne öncülük etme çabamızın hem müşterilerimizde hem sektör örgütümüzde karşılık bulması çok mutluluk verici. İş ortağımız olan müşterilerimize ve bu tutkuyu yaşatan ödül alsın/almasın tüm Ipsos çalışanlarına ve işbirliği yaptığımız veri toplama şirketlerine tekrar çok teşekkür ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!