Aras Holding'in yeni patroniçesi Evrim Aras Sağıroğlu

Güncelleme Tarihi:

Aras Holdingin yeni patroniçesi Evrim Aras Sağıroğlu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2008 11:50

Aras Holdingten yapılan açıklamaya göre, Aras Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Aras Cargo A.Ş Genel Müdürlüğü görevlerini yürüten Evrim Aras Sağıroğlu, Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Canpolat Aras atanırken, Barış Baran Aras Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam edecek. Aras Holding A.Ş İcra Kurulu Üyeliği görevini yürüten Salim Güneş, aynı görevinin yanı sıra Aras Cargo A.Ş Genel Müdürlüğü görevini de yürütecek.

1979 yılında Ankara'da doğan Evrim Aras Sağıroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nden 2001'de mezun olduktan sonra Aras Cargo Okmeydanı şubesinde stajyer olarak çalışmaya başladı.
Sağıroğlu, şirketin her kademesinde staj gördükten sonra Aras Kurye'de Genel Müdür oldu. 2003'te Aras Cargo'da kurumsal iletişim departmanını kurarak kurum kimliği çalışmalarını başlatan Sağıroğlu, daha sonra satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı ve İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Eylül 2007'de Aras Cargo'nun Genel Müdürlüğü'ne getirilen Sağıroğlu'nun, Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) ile Fenerbahçe Klübü üyeliği bulunuyor.

Aras Holding bünyesinde Aras Cargo A.Ş, Fillo Kargo, Aras Kurye A.Ş, Aras Offset A.Ş, Aras Sigorta Brokerliği A.Ş, Aras Tour A.Ş, Aras Hotel, Aras Logistigs A.Ş, Aras Güvenlik ve Catering Hizmetleri A.Ş ile Aras Dağıtım ve Pazarlama Limited Şirketi firmaları faaliyet gösteriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!