Annelik sevgisi herkes içindir kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Annelik sevgisi herkes içindir kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 12:52

Nestlé Purina PRO PLAN, evcil hayvanlar ve sahipleri arasındaki duygusal bağı sahiplenerek Anneler Günü kapsamında tatlı bir projeye imza atıyor.

Haberin Devamı

 Annelik, çocuk ya da evcil hayvan farketmeksizin içinde annelik sevgisi olan herkes içindir diyen ve minik dostlarımızın #AiledenBiri olduğunu savunan PRO PLAN, bu Anneler Günü’nde takipçilerine minik dostlarıyla en güzel anlarını ölümsüzleştirme şansı tanıyor.

 PRO PLAN Türkiye’nin sosyal medya hesaplarında yaptığı yarışmada kullanıcılar minik dostlarıyla fotoğraflarını paylaştı ve içindeki annelik sevgisini anlattı. Yarışma sonucunda aralarında ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un da yer aldığı jüri ile 10 kazanan belirlendi ve bu kazananlar minik dostlarıyla Mehmet Turgut tarafından kendi stüdyosunda fotoğraflandı.

Projeyle ölümsüzleşen bu tatlı anılar, 7 Mayıs 2017 Pazar günü, saat 15:00’da’ Kanyon AVM’deki Mehmet Turgut’un #AiledenBiri sergisinde ve ayrıca PRO PLAN açıkhava reklam panolarında sergilenecek. Bu tatlı anıya ortak olmak için 7 Mayıs’ta başlayacak #AiledenBiri sergisini kaçırmayın. 
Nestlé Purina Hakkında

Haberin Devamı

Evcil hayvanlar ve sahipleri arasındaki yakın ilişkiyi anlayan bir şirket olarak Nestlé® Purina® PetCare, onların birlikte sağlıklı ve uzun bir hayatı paylaşmalarını sağlamayı kendine görev edinmiştir.Evcil hayvanları hayat boyunca yanımızda olacak bir dost olarak gören Nestlé Purina PetCare, 90 yıldan uzun süredir evcil hayvanların beslenmesinde dünya çapında öncü konumda bulunmakta ve kendini evcil hayvanların sağlıklı beslenmesine adamış çok sayıda gıda mühendisini, kimyageri, hayvan davranış bilimcisini, veteriner hekimi, evcil hayvan beslenme uzmanını ve teknisyeni bünyesinde bulundurmaktadır.

Sahip olduğu bu uzmanlıklar ile Nestlé Purina, evcil hayvanlara sağlıklı bir hayat sunmak için çok çeşitli diyetler geliştirmekte ve en yakın dostlarımızın sağlıklı koşullarda beslenerek yaşamasını sağlamaktadır.Kedi ve köpeklerin değişen hayat evreleri ( yavru, yetişkin, ileri yaş) ve hayat koşulları da onların beslenme ihtiyaçlarını değiştirmektedir.

Bu nedenle Nestlé Purina markası her evreye ve hayat stiline hitap eden farklı seçenekler içermekte, evcil hayvan sahiplerine, bütçelerine ve kedilerinin / köpeklerinin ihtiyaçlarına göre seçebilecekleri alternatifler sunmaktadır.Nestlé Purina, seçkin, yenilikçi, besleyici, sağlıklı evcil hayvan ürünleri geliştirmekte dünya lideri konumundadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!