Ankara’ya İtalyan kasabası kuracak

Güncelleme Tarihi:

Ankara’ya İtalyan kasabası kuracak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2013 01:23

Madencilik, atık dönüşümü, dış ticaret gibi alanlarda da faaliyet gösteren Erkanlı Şirketler Grubu gayrimenkul geliştirmede Ankara ve İstanbul üzerine yoğunlaştı.

Haberin Devamı

Ankara İncek’te Erkanlı Monza adlı bir proje hayata geçirdiklerini söyleyen Erkanlı, “ Projede teslimler 2014 sonbaharda olacak. Projenin yüzde 74’ünü sattık” dedi. Bölgede satın aldıkları ve kat karşılığı anlaştıkları 180 dönüm arsaları olduğunu belirten Erkanlı, Ankara’da villa projesi eksikliği yaşandığını kaydetti. 100 dönümlük arsa üzerinde villa projesi yapacaklarını söyleyen Erkanlı, 104 villalık projeleri ile Ankara’ya İtalyan kasabası kurmayı hedeflediklerini söyledi. Villa projelerinin yüzde 15’lik kısmını metrekaresi 2 bin 750 TL’den satışa sunacaklarını belirten Erkanlı, yıl sonuna kadar aynı bölgede ofis ve ticari birimlerden oluşan bir proje daha inşa edeceklerini ifade etti.

Kuveytli yatırımcı Türkiye’ye çekilecek

TÜRKİYE’de ve uluslararası alanda gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren INREMA’nın Dubai merkezli AYN Group işbirliği ile düzenlediği Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi 2013, 17-18 Eylül 2013 tarihinde Kuveyt’te gerçekleşecek. INREMA Genel Koordinatörü Gökhan İlgar, aralarında Emlak Konut GYO’nun da bulunduğu 40 kadar firmanın stant kuracağını dile getirdi. İlgar, zirveye Türkiye’den katılmak isteyenler için uygulanan 25 bin dolarlık katılım ücretinin yüzde 50’sinin Ekonomi Bakanlığı tarafından devlet teşviki olarak karşılandığını belirtti.

Haberin Devamı

Artık ev aramak daha kolay

HARİTADAN emlak aranan ilk ve tek iPhone uygulamasını kullanıcılara sunan hurriyetemlak.com’da, yeni eklemeler ve değişikliklerle tüm satılık ve kiralık ev, ofis veya arsa ilanlarına rahat bir şekilde ulaşmak mümkün oluyor. Hurriyetemlak.com’un yeni uygulamasında kredi hesaplama ve bütçeye göre kredi seçenekleri de bulunuyor. Uygulama ile ‘hesabım’ sekmesinin içinde favoriler kayıtlı aramalar ve son aramalar pratik bir şekilde bulunuyor. Ayrıca ilan ararken sokak ayrımları görülebiliyor.

Satılık konut ilanları için tıklayınız

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!