Ankara Sincan’ı ofis mobilyasında teknoloji üssü yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Ankara Sincan’ı ofis mobilyasında teknoloji üssü yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2012 17:33

Ofis Mobilyası alanında dünyanın ilk 10 markası arasında yer alan Nurus Mobilya, kapasitesini üç misli artırarak Avrupa’dan sonra Kuzey Afrika ve Ortadoğu Bölgesi’nde büyümeye devam ediyor.

Haberin Devamı

 Mobilya sektöründe Ankara Sincan’da inşaatı süren yeni fabrikasına 2013 sonuna kadar 24 milyon TL yatırım yapacak olan Nurus, toplamda 34 bin metrekareye yayılarak Ankara’nın en büyük ve teknolojik ofis mobilya fabrikası projesine imza atıyor.

Ankara’da 1927 yılında bir marangoz atölyesi olarak yola çıkan ve bugün dünyanın ilk 10 ofis mobilya markası arasında yer alan Nurus, yatırımlarına hız vererek Sincan’daki tesisinde kapasitesini üç misli artırmak için 34 bin metrekarelik bir alana yayılıyor. Ankara Sincan’ı ofis mobilyasında teknoloji üssü haline getirmeyi hedefleyen Nurus, bugüne kadar yaptığı teknoloji yatırımları, konsolidasyon çalışmaları ve sahip olduğu bilgi birikimi ile verimliliğini de yüzde 30 oranında artırmayı amaçlıyor.

Türkiye’nin mobilya ithal ederken ihracatçı konumuna gelmesinde büyük katkı sağlayan Nurus, dünyadaki gelişmeleri ve akımları yakından takip ederek dünyadaki birçok yerli ve yabancı müşterisine Sincan’daki yeni fabrikasından hizmet vermeye devam edecek. Lojistik, teknolojik altyapı ve verim açısından oldukça etkili bir yere sahip olan Ankara’daki Sincan fabrikalarını büyütmeye karar verdiklerini paylaşan Nurus Genel Müdürü Güran Gökyay, “Türkiye’de ofis mobilyası sektöründe 85 yıllık deneyimimiz ve bilgimiz ile önemli bir yere sahibiz.

Haberin Devamı

Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz teknoloji yatırımlarımız ve insan odaklı tasarımlarımız ile sektöre yön veriyoruz. Avrupa’daki başarılarımızdan sonra Kuzey Afrika ve Ortadoğu Bölgesi’nde de uluslararası rakiplerimizi geride bırakarak çok önemli bir ivme yakaladık. Cezayir’den Bahreyn’e, Irak’tan Hindistan’a, Mısır’dan Azerbaycan’a kadar genişleyen Nurus markalı bayilerimizle başarılı projelere imza atıyoruz. Markamızın global arenada büyümesine önemli katkıları olan yurtdışındaki faaliyetlerimiz ve katıldığımız fuarlar, markamızın yanı sıra Türkiye’nin tanıtımı adına da büyük bir rol oynuyor.

Yurtiçi ve yurtdışında ofis mobilya pazarında öncü bir marka olarak müşterilerimize ve bayilerimize daha yüksek kapasitede hizmet verme hedefiyle teknoloji ve etkinlik açısından önemli bir yere sahip Ankara’daki Sincan fabrikamızı büyütüyoruz. 2007 yılında Sincan’daki fabrikamızı büyüme öngörüsü ile açmıştık ve bugün planlarımızı hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Kurduğumuz bu yeni tesis ile de Sincan’ı ofis mobilyasının teknoloji üssü haline getireceğiz ” dedi.

Haberin Devamı

Kapasitesini ve verimliliğini artırma hedefiyle Sincan’daki fabrikanın kapasitesini 34 bin metrekareye genişleten Nurus, fabrikanın ikinci fazının inşaatını da 2012 yılı ortasında tamamlamayı hedefliyor.

Nurus, bölgesel güç olma hedefine yaklaşıyor

2008 yılından bu yana hız kesmeden bayilik yapısını genişleten Nurus, önümüzdeki dönemde yurtiçindeki iş ortaklarının sayısını da artırmayı hedefliyor. Eskişehir, Samsun, Adana gibi farklı illerde yaygın bir bayi ağına ulaşmak üzere stratejik hedefler koyduklarını dile getiren Güran Gökyay, yurtiçi pazarda etkin oldukları üst segmentin yanında hedef kitlelerini genişleterek ‘bölgesel güç olma’ hedeflerine daha da yaklaşacaklarının altını çiziyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!