Ankara Shopping Fest başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Ankara Shopping Fest başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2013 15:29

Ankara Shopping Fest’in ikincisi, Amerikalı top model Emily Didonato’nun yarın çalacağı gong ile start alacak.

Haberin Devamı

“Alışverişin de başkenti” sloganıyla 14 Haziran-7 Temmuz arasında gerçekleştirilecek Ankara Shopping Fest programı, festival yüzü olarak seçilen Emily Didonato’nun yarın akşam Kentpark AVM’de çalacağı gong ile başlayacak. DJ Serkan Kızılbayır’ın performans sergileyeceği gecede, dans gösterileri sunulacak, bando takımı sahne alacak, ışık gösterisi yapılacak.
Alışveriş festivalinin başlama vuruşunun yapılacağı gong yenilendi. 3 metre büyüklüğünde konstrüksiyon içinde yer alacak bir metrekarelik yeni gong, Ankara’nın doğusu ve batısını birleştirici bir temanın sembolü olacak.

Cirolarda yüzde 30 artış hedefi

Festival 24 gün sürecek ve tüketicilere yüzde 50’lere varan indirimle alışveriş yapma fırsatı sunulacak. İndirimli alışverişlerin esnaf ve tüccara yüzde 25-30 ciro artışı sağlayacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

 Starlar sahne alacak

Festival süresince Ajda Pekkan, Hülya Avşar, Gülben Ergen, Nilüfer, Seda Sayan, Ahmet Özhan ve Ümit Besen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı konser verecek. Demet Akalın, Rafet El Roman, İsmail Türüt, Ferhat Göçer, Bengü, Mustafa Ceceli, Sevcan Orhan, Alişan, Emre Aydın, Murat Boz, Berkan, Gülşen, Kubat, Yonca Lodi, Murat Dalkılıç, Burhan Öcal, Pınar Dilşeker ve Ahmet Selçuk İlkan da sevilen eserlerini seslendirecek.
Aleksandrov Rus Kızıl Ordu Korosu ve Dans Akademik Topluluğu, yeni programlarıyla festivalde yerini alacak. Iosif Kobzon liderliğindeki koro, Türkçe ve Rusça şarkılar söyleyecek. NALMES Dans Grubu da Kafkas dans gösterisi yapacak.

Kadınlara ASF stili
Stil Danışmanı Aysun Kaba ve ekibi, festival boyunca otobüs ile Ankara’yı dolaşarak başkentli kadınlarla söyleşi yapacak ve stil danışmanlığı hizmeti verecek. Festivalde, mağazalar arasında vitrin yarışmaları ve defileler de düzenlenecek.

El sanatları tanıtımı

Alışveriş festivalinde, geleneksel el sanatları uygulamalı olarak tanıtılacak. Limon Ağacı Organizasyonu tarafından gerçekleştirilecek projede, yemeni yapımından sedef kakmaya kadar 26 çeşit el sanatı tanıtılacak.
Ankara’nın değişik bölgelerinde Offroad yarışlarının yapılacağı festivalde, Power Extreme Grubu izleyicilere paten, kaykay ve bisikletlerle gösteriler sunacak.

Haberin Devamı

Otellerde indirim

İsimleri www.ankarashoppingfest.com.tr adresinde duyurulacak otellerde, “Üç gün kal iki gün öde” kampanyasıyla konaklama ücretlerinde indirim yapılacak.

222 otomobil hediye

Festivalde, banka ve kredi kartıyla yapılan her 25 liralık alışverişe otomobil kazanma şansı verilecek. 222 Fiat Fiorino, festivalin ardından Milli Piyango İdaresince yapılacak çekilişle sahiplerini bulacak.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, ikincisini düzenleyerek Ankara Shopping Fest’i geleneksel hale getirmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, ““Alışveriş festivali, Ankara’yı dünyaya tanıtacak etkinliklerin başında yer alıyor. İnanıyorum ki Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, Ankara bir marka şehir olacak” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!