Altınyıldız Classics, Basketbol Milli Takımlar sponsoru oluyor

Güncelleme Tarihi:

Altınyıldız Classics, Basketbol Milli Takımlar sponsoru oluyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 18:18

Altınyıldız Classics, 2020 yılı sonuna kadar Basketbol Milli Takımlar resmi giyim sponsoru oluyor.

Haberin Devamı

Şirketin açıklamasına göre, Altınyıldız Classics, Basketbol Milli Takımlar sponsorluğu ile bir ilke imza atacak ve milli takımlar için erkek kıyafetlerinin yanı sıra kadın ürünleri üreterek, tekstildeki birikimini, bu defa kadın koleksiyonu için de kullanacak. Her biri 14 kişiden oluşan 10 takım ve teknik heyetleriyle birlikte toplam 726 kişi için özel bir koleksiyon hazırlanıyor. 

Altınyıldız bu anlaşma ile başta A Milli Erkek ve A Milli Kadın olmak üzere tüm basketbol milli takımları, teknik heyetleri, federasyon görevlileri ve Merkez Hakem Kurulu'na sponsor olacak.

Sponsorluk kapsamında tüm ekipler ile tek tek buluşan Altınyıldız Classics tasarım ekibi, sporcuların sezon boyunca ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinleyerek, kumaş kalitesinden, bedenine, boyundan, üretim adetlerine kadar her parçayı özel olarak tasarladı.

Haberin Devamı

Gerçekleşen fittingler sonucunda ise, Milli Takımlar için Nano veya Travel kumaş teknolojilerinin de kullanıldığı takım elbise, ceket, non-iron gömlek, pantolon, t-shirt, kaban ve ayakkabıdan oluşan toplamda 7 parçalık bir koleksiyon yarattı. Tamamı özel dikim olan koleksiyon, sporcuların seyahat, antrenman ve lig takvimleri düşünülerek büyük bir özenle oluşturuldu.

"Arzumuz; birlikte başarılara imza atmak"

Hazırlık sürecinde Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yöneticilerinin yanı sıra  milli takımların yetkilileri ve kaptanları ile bir araya gelindi. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Altınyıldız Classics ile birlikte yürüttükleri sürece ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türkiye'nin en köklü ve önde gelen giyim markalarından Altınyıldız Classics'in, 'Basketbol Milli Takımları Sponsorluk Anlaşması' ile ailemize katılmış olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Basketbolun özünde yatan genç, dinamik ve sportmen tavrın, teknik heyetimizin yanı sıra kadın ve erkek milli takım sporcularımızın resmi kıyafetlerinde de yakalanmasını hedefliyoruz.  Kendilerine Türk basketboluna verdikleri değer için tekrar teşekkür ediyor, milli takımlarımızın başarılarına uzun yıllar hep birlikte imza atmayı arzu ediyoruz."

Haberin Devamı

BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif ise sponsorluğa ilişkin şu ifadeleri kulandı:

"Spor, Altınyıldız Classics kültüründe çok büyük önem taşıyor. Biz marka olarak, sporun ve takım ruhunun sağladığı birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bununla birlikte yerel ve milli takımlarımızı desteklemenin önemine gönülden inanıyoruz. A milli takımlarımız başta olmak üzere tüm Basketbol Milli Takımlarımızı desteklemek bizim için bir onur. Bu sezon yine göğsümüzü kabartacak büyük başarılar kazanacaklarına gönülden inanıyorum."

BAKMADAN GEÇME!