Altınbaş Holding'e yeni atama

Güncelleme Tarihi:

Altınbaş Holdinge yeni atama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2008 14:58

Altınbaş Holding İletişim ve İş Geliştirme Grup Başkanlığı Görevine Prof. Dr. Emre Alkin Atandı.

Haberin Devamı

Pof. Dr. Emre Alkin Altınbaş Holding İletişim ve İş Geliştirme Grup Başkanı olarak, Altınbaş Holding’e bağlı tüm şirketlerin kurumsal iletişim danışmanlığı ve iş geliştirme sorumluluğunu üstlenecek.

1991’de İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdikten sonra, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi’nde lisansüstü eğitimini tamamlayan Alkin, 1997 yılında doçent, 2002 yılında ise profesör unvanını aldı.

1999-2003 yılları arasında İMKB Başkan Danışmanlığı, 2003 yılında EVG Menkul Değerler A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve aynı sene TİM Genel Sekreterliği, Vergi Konseyi Üyeliği görevini yürüten Prof. Dr. Emre Alkin; A Yatırım Menkul Kıymetler’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Anadolu Vakfı mütevelli heyet üyeliği görevine devam ediyor.

Çeşitli gazetelerde ekonomi köşe yazarlığı, 1998-2003 yılları arasında KANAL9, BRT, TV8, SKYTÜRK gibi televizyon kanallarında ekonomi haber yorumculuğu yapan Prof. Dr. Emre Alkin, son olarak Smile Holding’te Genel Koordinatör olarak görev yapıyordu.

Haberin Devamı

Prof. Dr. Emre Alkin’in ayrıca “Risk Management”,”Finansal Aracılığın Evrimi”, “Bankalarda Risk Yönetimine Giriş”, “Dünden Bugüne Gaziantep” isimli 1’i İngilizce olmak üzere 4 kitabı yanında çok sayıda rapor ve makalesi bulunuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!