Altının gramı güne yükselişle başladı - Altın fiyatları bugün ne kadar?

Güncelleme Tarihi:

Altının gramı güne yükselişle başladı - Altın fiyatları bugün ne kadar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 13:46

Güncel altın fiyatları yeni günün ilk dakikalarından bu yana araştırılıyor. 6 Şubat'ta altın fiyatları geçtiğimiz günlere oranla hızlı bir yükselişe geçti, altının gram fiyatı yeni güne yükselişle başlamasının ardından 163,5 lira seviyelerinde dengelendi. Peki çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu, düştü mü? İşte 6 Ocak tarihli altın fiyatları!

Haberin Devamı

Haftanın ikinci gününde altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak konusu oldu. Cuma günü ons altındaki değer kayıplarına paralel satış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gramı haftanın ilk işlem gününe yatay başlamasının ardından 161,5 lira seviyelerinde dengelendi. Peki piyasalarda son durum ne? Gram ve çeyrek altın fiyatı düştü mü?

Altın fiyatları geçtiğimiz günlerde düşüş göstermiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Geçtiğimiz hafta sonu tekrar toparlanan fiyatlar merakla takip ediliyor. Haftanın ilk işlem günü olan 5 Şubat Pazartesi günü dolar kuru ve altının ons fiyatındaki değer kazançlarının etkisiyle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,70 artışla 162,6 liradan tamamlamıştı. Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından 163,5 lira seviyelerinde dengelendi. Peki çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 

Haberin Devamı

Gram altın, bugüne de yükselişle başlamasının ardından saat 09.45 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,37 artışla 163,22 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 266 lira, Cumhuriyet altını da 1.094 liradan satılıyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, altın fiyatlarının teknik olarak direnç seviyelerini kıramadığını kaydetti. Altının ons fiyatının 1.350 dolar, gram fiyatının ise 165 lira seviyesinin üzerinde kalıcı olamadığını belirten Memiş, gelişmiş ülke Borsalarında yaşanan düşüşlerin Döviz ve altın fiyatlarında yükselişlere neden olduğunu dile getirdi.

 

BAKMADAN GEÇME!