Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Nisan çeyrek altın fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları bugün ne kadar 10 Nisan çeyrek altın fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 09:55

Haftanın ikinci işlem gününün başlamasıyla birlikte güncel altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak eden vatandaşlar ve yatırımcılar, 10 Nisan altın fiyatlarının son durumu hakkında sorgulama yapmaya başladı. Yeni günün gelmesiyle birlikte vatandaşlar altın piyasalarındaki son durumu merak edip araştırıyor. Yatırımcıların ve hediyelik satın almak isteyenlerin araştırdığı altın fiyatları, en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Peki, Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? Cumhuriyet altını ne kadar oldu?

Haberin Devamı

Yeni günün başlamasıyla birlikte güncel altın fiyatlarını merak eden vatandaşlar ve yatırımcılar, 10 Nisan altın fiyatları hakkında araştırma yapmaya başladı.  Altın fiyatları, fikir sahibi olmak isteyen kişiler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Peki 10 Nisan'da  güncel altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Cumhuriyet altını ne kadar satılıyor?

Altın fiyatları yatırımcılar ve yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. İşte altın fiyatları hakkında en güncel bilgiler...

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Vatandaşların en çok tercih ettiği altın türlerinden olan çeyrek altın, yatırımcısının yüzünü güldürüyor. 10 Nisan günü çeyrek altının satış fiyatı 284.46 TL civarında seyrediyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Gram altının satış fiyatında bir düşüş trendi gözleniyor. Altının gram fiyatı sabah saatlerinin beri 174,63 TL dolaylarında işlem görüyor.

Haberin Devamı

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

En çok rağbet gören ve her zaman iyi bir yatırım aracı olarak görülen Cumhuriyet altını ise 1.144 liradan alınıp 1.156 liradan alıcı buluyor.

ALTIN FİYATLARINI ANLIK TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

BAKMADAN GEÇME!