Altın fiyatları akşam ne kadar oldu? 5 Ekim güncel altın fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları akşam ne kadar oldu 5 Ekim güncel altın fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 08:50

Altın fiyatlarının son durumuna yönelik araştırmalar, akşam saatleri ile birlikte ivme kazandı. Özellikle çeyrek altının son durumu hakkında bilgi almak adına sorgulama yapan vatandaşlar, 5 Ekim güncel altın fiyatlarını öğrenmek istiyor. Peki, çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın ne kadar?

Haberin Devamı

Geçen haftanın son işlem gününde 214,5-219,3 lira bandında işlem gören gram altın, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,8 değer kaybıyla 214,6 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, bugüne yükselişle başladı. Uzmanlar, Bugün yurt içinde enflasyon, ABD ve Avrupa'da PMI verilerinin takip edileceğini, yarın ise ABD'de yapılacak ara seçimin küresel piyasalar açısından önemli olacağını aktardı. Peki, gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Saat 18.35 itibariyle;

Altının gram fiyatı  213,20 lira seviyesinde işlem görüyor.

Çeyrek altın fiyatları bugün 351 liradan satılırken, 341 liradan geri alınıyor.

Cumhuriyet altının satış fiyatı 1.451 lira geri alış fiyatı 1.431 liradan işlem görüyor.

Yarım altın fiyatları ise 707 liradan satılırken, 688 liradan geri alınıyor.

Haberin Devamı

Uzmanlar, ABD'nin İran'a yaptırım kararına karşı Avrupa ve Rusya'dan tepkiler gelmeye başladığını ve ABD'nin bugün 8 muaf ülkeyi açıklayacağını hatırlattı.

Türkiye'nin de muaf ülkeler arasında yer aldığı haberlerinin gelmeye başladığını ifade eden Uzmanlar, bu haber akışlarının, TL'nin değeri açısından iç piyasalarda olumlu fiyatlanabileceğini söyledi. Bugün yurt içinde enflasyon, ABD ve Avrupa'da PMI verilerinin takip edileceğini ifade eden uzmanlar, yarın ABD'de yapılacak ara seçimin küresel piyasalar açısından önemli olacağını aktardı.

Teknik açıdan gram altında 212 liranın destek, 222 liranın direnç seviyesinde takip edileceğini bildiren Memiş, ons altın fiyatında da 1.225 doların destek, 1.235 doların direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!