Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın ne kadar oldu?

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları bugün ne kadar Çeyrek altın ne kadar oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2018 11:15

Piyasalar Kurban Bayramı tatilinde olmasına rağmen altın fiyatları, her zaman olduğu gibi günün en çok konuşulan ve araştırılan konularından oldu. 22 Ağustos güncel altın fiyatları hakkında fikir sahibi olmak isteyen vatandaşlar, özellikle çeyrek altındaki son durumu yoğun şekilde sorguladı. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar?

Haberin Devamı

Altın fiyatları ne kadar sorusu vatandaşlar tarafından günün takip edilen konuları arasındaki yerini alıyor. Gram altın fiyatları geçtiğimiz günlerde 240 lira seviyesinde işlem görmüş ve düşüş göstermişti. Peki altın fiyatlarındaki son durumun ardından çeyrek altın ve Gram altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarındaki son durum

Altın fiyatları bugün 232 lira seviyesinde işlem görürken, Çeyrek altın satış fiyatı bugün 375 liradan satılıyor. Çeyrek altını bozdurmak isteyen vatandaşlar ise 365 liradan altınlarını geri verebiliyorlar.

Cumhuriyet altının satış fiyatı 1540 liradan satılıyor. Cumhuriyet altınını geri bozdurmak isteyenler 1520 liradan değer buluyor.

22 Ayar bileziğin gram satış fiyatı bugün 209 lira olurken, 208 liradan geri alınıyor.

BAKMADAN GEÇME!