Gram ve çeyrek altın günü nasıl kapattı? Altın fiyatlarında son durum

Güncelleme Tarihi:

Gram ve çeyrek altın günü nasıl kapattı Altın fiyatlarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 18:31

Kapanışta altın fiyatlarının ne kadar olduğu yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününe düşüşle başlamasının ardından 208,8 lira seviyesinde dengelenmişti. Uzmanlar, bu hafta dolar varlıklarındaki gerilemenin altının ons fiyatını olumlu yönde desteklediği belirtmişti. Peki, gram ve çeyrek altın günü nasıl kapattı? İşte, altın fiyatlarında son durum

Haberin Devamı

Haftanın son işlem gününde en çok araştırılan konulardan biri de altın fiyatları oldu. Özellikle hem özel günler için tercih edilen hem de yatırım amaçlı kullanan gram ve çeyrek altın fiyatı an be an takip ediliyor. altın fiyatları bugün ne kadar? Cuma günü gram ve çeyrek altın fiyatı

Gün sonu serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 207,95 lira oldu. bin 379 liradan alınan Cumhuriyet Altını bin 400 liradan, 189,70 liradan alınan 22 Ayar Bilezik (Gr.) 189,87 liradan, 663,66 liradan alınan Yarım Ziynet 680 liradan satılıyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, dolar endeksinin 97 seviyesinin altına gerilemesinin altının ons fiyatında toparlanmaya neden olduğunu belirterek, "1.217 doların üzerinde takip edeceğimiz yeni direnç seviyesi 1.227 dolar olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Dolar endeksindeki gerileme ve avro/dolar paritesindeki yükselişlerin dün yurt içi piyasalarda dolar kurunun değer kaybetmesine neden olduğunu bildiren Memiş, altının gram fiyatında 212 lira seviyesinin direnç konumuna geldiğini söyledi.

Haberin Devamı

DOLAR NE KADAR?

Uzmanlar, bugün yurt içinde kasım ayı tüketici güven endeksi, yurt dışında ise Avrupa Merkez Bankası toplantı tutanaklarının takip edileceğini, teknik açıdan dolar/TL'de 5,30'un altında kalıcılık sağlanması durumunda 5,15'in gündeme geleceğini dile getirdi.

 

BAKMADAN GEÇME!