Gram ve çeyrek altın kaç TL oldu? 11 Eylül tarihli altın fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Gram ve çeyrek altın kaç TL oldu 11 Eylül tarihli altın fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2019 09:29

Altın fiyatlarına ilgi haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 277,6 lira seviyesinde dengelenmişti. Analistler, merkez bankaları para politikası toplantılarının altın piyasasında hareketlenmeler yaşatabileceğini bildirdi. Peki, gram ve çeyrek altın kaç TL oldu? 11 Eylül tarihli altın fiyatları

Haberin Devamı

Altının gram fiyatı bugün ne kadar sorusu altın yatırımı yapmak isteyen veya elinde altın yatırımı bulunan vatandaşlar tarafından merakla takip edilirken, Geçtiğimiz günlere oranla altın fiyatlarında bir birim düşüş yaşandı. Peki altın piyasasındaki son değerin ardından çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Eylül Çeyrek altın, gram altın ve 22 ayar bilezik fiyatları

Çeyrek altının satış fiyatı 451 lira olurken, bozdurma fiyatı 441 lira civarında işlem görüyor.

Yarım altın satış fiyatı 903 lira seviyesinde işlem görürken, 881 lira seviyesinde geri alınıyor.

Cumhuriyet altının satış fiyatı 1866 lira olurken, 1838 liradan geri alınıyor.

Saat 10:40 itibari ile değişen fiyatlar;

Gram altın 277,6 lira, çeyrek altın 453 lira ve Cumhuriyet altını 1.853 liradan işlem görüyor  Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 277,6 lira seviyesinde seyrediyor.

Haberin Devamı

Dün, dolar/TL'deki artışa karşılık altının ons fiyatındaki gerilemeye paralel yüzde 0,6 değer kaybeden gram altın, günü 275,6 liradan tamamladı.
Altının gramı, bugüne artışla başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla yüzde 0,7 değer kazanarak 277,6 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 453 lira, Cumhuriyet altını 1.853 liradan satılıyor.

Altının onsu önceki kapanışa göre yüzde 0,3 değer kazancıyla 1.490,8 dolardan alıcı buluyor.

Analistler, altının ons fiyatında dün gece saatlerinde yaşanan düşüşün ABD Başkanı Donald Trump'ın şahin tutumuyla bilinen Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ı görevden almasıyla ilgili olduğunu, bu durumun ticaret savaşlarında görece daha güvercin bir tutum takınma olasılığını artırdığını söyledi. Yarından itibaren merkez bankaları para politikası toplantılarının takip edileceğini belirten analistler, merkez bankalarının faiz kararlarının altın fiyatları üzerinde etkili olmasının beklendiğini kaydetti. Yarın, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve Avrupa Merkez Bankası, gelecek hafta da ABD, Japonya ve İngiltere merkez bankalarının toplantıları yatırımcıların odağında olacak.

Analistler, bugün ABD'de Üretici Fiyat Endeksi ve toptan eşya stokları verilerinin takip edileceğini ifade ederek, teknik açıdan ons altında 1.490 dolar desteğinin kırılması durumunda 1.473 dolar seviyesinin destek konumuna gelebileceğini, 1.525 doların direnç olarak güçlendiğini söyledi.

BAKMADAN GEÇME!