Alternatifbank'a yeni genel müdür

Güncelleme Tarihi:

Alternatifbanka yeni genel müdür
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 11:12

Kaynakların verdiği bilgiye göre, Katar sermayeli Alternatifbank'ta genel müdür görevine Akbank genel müdür yardımcılığı pozisyonundan geçen hafta ayrılan Kaan Gür getiriliyor.

Haberin Devamı

Bankanın mevcut durumda genel müdürlük görevini Müge Öner yürütüyordu.

Konuya yakın bir kaynak Reuters'a yaptığı değerlendirmede, "Kaan Gür Alternatifbank'ın yeni genel müdürü olarak görev yapacak" dedi.
Gür'ün Akbank Ticari Bankacılık İş Birimi'nden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevinden Cuma günü ayrıldığı KAP'a açıklanmıştı.

Alternatifbank'ın tamamı Katar merkezli The Commercial Bank'a ait bulunuyor.

“ABANK BÜYÜMESİNE DEVAM EDECEK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cenk Kaan Gür şu ifadeleri kullandı: “ABank ve hissedarımız The Commercial Bank’te güçlü ve yetenekli bir ekiple birlikte çalışacak olmaktan dolayı son derece heyecanlıyım. ABank olarak, kârlı büyüme ve yenilikçi bankacılık anlayışımızla müşterilerimiz ve ülkemiz ekonomisine daha fazla katkı yapmak hedefiyle çalışacağız. ABank'ın sektördeki konumunu daha da güçlendireceğiz.

Haberin Devamı

ABank ve The Commercial Bank arasında giderek artan işbirliği ve entegrasyon ile birlikte hem hizmet kalitemizi arttırmayı hem de bu sayede müşterilerimize daha fazla değer yaratmayı hedefliyoruz. ABank’ın gelecek yıllarda güçlü performansıyla ülkemiz ekonomisine ve hissedarlarımıza önemli ölçüde katkı sağlayacağına inanıyorum.”

 

  Facebook Ülke Direktörü Derya Matraş “Gençler telefonsuz yaşamaktansa küçük parmaklarını kaybetmeyi tercih ediyor.”

BAKMADAN GEÇME!