Alpay'ın Ferrari'si Titancı'da çıktı

Güncelleme Tarihi:

Alpayın Ferrarisi Titancıda çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 1998 00:00

Haberin Devamı

Titan'ın beş otomobiline ihtiyati haciz kararı aldıran İstanbul Defterdarlığı, dün de bir Lamborghini ile bir Ferrari'ye haciz koydurdu. Ahmet Hakan Baz adına kayıtlı Ferrari'nin daha önce Beşiktaşlı Alpay tarafından kullanıldığı belirlendi.

Beşiktaş eski yöneticisi Erdal Acar'ın önce Sergen'e, sonra da Alpay'a verdiği Ferrari otomobil, Titan adlı saadet zincirinin perde arkasındaki Data Organizasyon'un başındaki Ahmet Hakan Baz'da çıktı. İstanbul Defterdarlığı, Titan ve Data yöneticilerinin mallarını araştırırken, Ahmet Hakan Baz adına bir Ferrari otomobilin kaydına rastladı. Bu otomobilin, daha önce Sergen ve Alpay tarafından kullanılan Ferrari olduğu belirlendi.

İstanbul Defterdarlığı, Titan ve Data'nın merkezlerinin bulunduğu İzmir'deki vergi dairesi ve defterlıkla bağlantılı olarak haciz girişimlerini sürdürdü. Önceki gün başta Kenan Şeranoğlu olmak üzere Titan yöneticilerine ait beş otomobil belirleyen İstanbul Defterdarlığı, dün de iki otomobili belirleyip, ihtiyati haciz kararı aldırdı.

İstanbul Defterdarlığı'na bağlı ekipler, önce Kenan Şeranoğlu'na ait geçici plakalı Lamborghini marka otomobilin izini bulup, ihtiyati haciz koydurdu. Defterdarlık ekipleri, Data'nın yöneticilerinin mal varlıklarını araştırırken de, Ahmet Hakan Baz adına kayıtlı bir Ferrari otomobil belirledi. Bu Ferrari için de ihtiyati haciz kararı alındı.

Titan ve Data yöneticilerinin haciz konulan otomobilleri şöyle:

Lamborghini: Kenan Şeranoğlu adına kayıtlı

Ferrari: Ahmet Hakan Baz adına kayıtlı

Grand Cherokee: Kenan Şeranoğlu adına kayıtlı

Mercedes: Kenan Şeranoğlu adına kayıtlı

BMW: K. İnci Şeranoğlu adına kayıtlı

BMW: Fevzi Barbaros Şeranoğlu adına kayıtlı

Renault 12 TSW: S. Barbaros Şeranoğlu adına kayıtlı






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!