Alpay da Ferrari'sini Titan'a kaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Alpay da Ferrarisini Titana kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

Titancılardan Beşiktaşlı Alpay da tokat yedi. Maliye Alpay'ın Titancılara sattığı ancak parasını alamadığı Ferrarisi'ne elkoydu. Alpay, otomobilini almak için dava açtı.

Alpay'ın fiyatı 50 milyarı bulan süper lüks Ferrarisi'ne elkonulması öyküsü şöyle başladı. Beşiktaşlı Alpay Özalan, bir yıl önce Pamukbank Suadiye Şubesi'nden 170 bin mark otomobil kredisi kullanıp, Ferrari otomobil aldı. Alpay otomobil kredisini ayda 14 bin 345 mark taksitle geri ödemeye başladı. Ancak Alpay bir süre sonra ödeme güçlüğü çekmeye başladı. Bunun üzerine 34 E 3863 plakalı otomobilini satması için BJK eski Futbol Şubesi Sorumlusu Erdal Acar'a verdi.

Alpay'a haciz geldi

Acar, otomobili ‘saadet zinciri’ Titan'ın yöneticisi Ahmet Hakan Baz'a noter kanalıyla sattı. Bu günlerde de Titan ve başındaki Kenan Şeranoğlu hakkında soruşturmalar başladı ve Maliye, Titan yöneticilerinin diğer mallarıyla birlikte Ferrari'ye de elkoydu. Parasını alamayan Alpay, ruhsatı halen üzerinde olan otomobilden de oldu, kredi borcunu da ödeyemedi. Banka, kredi borcu nedeniyle ‘ihtiyati hacizli’ otomobili bulamayınca Alpay'ın evine haciz gönderdi.

Futbolcu dava açtı

Büsbütün zora giren yıldız futbolcu, borcu ödeyeceğini vaadetip haczi geçici olarak durdurdu. Sonra da İzmir 7'nci Asliye Hukuk Mahkemesi'ne Maliye ve cezaevindeki Titancı Ahmet Hakan Baz'ın aleyhine dava açıp otomobilini istedi. Alpay, avukatı Baykal Kazancıoğlu'nun aracılığıyla verdiği dilekçede, ‘‘Şubat ayında Acar'a satması için verdiğim otomobilin parasını alamadım. Bankaya borcumu ödeyemiyorum. Maliye, bana ait otomobili Titan'ınmış gibi elkoydu. Otomobilimi istiyorum’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!