Ali Koç'a Ford'un ödülünü Cumhurbaşkanı'nın elinden aldı

Güncelleme Tarihi:

Ali Koça Fordun ödülünü Cumhurbaşkanının elinden aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 17:44

Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Kurulu ve İhracat şampiyonları ödül töreninde ilk 10’a girenlere ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Türkiye İhracat Şampiyonu Ford Otomotiv adına ödülü Ali Koç Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde gülümseten anlar yaşandı. Bakanlar şampiyon firmaların temsilcilerine ödül vermek için sahneye davet edildi. İlk ödülleri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci verdi. Zeybekci’nin ödülleri vermesinin ardından sunucu, "Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek’i ödül takdiminden dolayı teşekkür ediyoruz"dedi. Bu yanlış anonsun şaşkınlığı sürerken yerinde oturan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i Maliye Bakanı olarak kürsüye çağırdı. Üst üste gelen bu iki hata salonda şaşkınlığa ve gülüşmeye yol açtı. Sunucu, hatalarını oruca ve uykusuzluğa bağlayıp özür diledi.

ÖDÜLÜ ALİ KOÇ ALDI

İstanbul The Grand Tarabya Hotel’de gerçekleştirilen Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Kurulu ve İhracat şampiyonları ödül töreninde ilk 10’a girenlere ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Türkiye İhracat Şampiyonu Ford Otomotiv adına ödülü Ali Koç Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

Haberin Devamı

KIDEM TAZMİNATI DÜZENLEMESİ ÖNEMLİ BİR FIRSATTIR

Bu arada TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi konuşmasında, "Kıdem Tazminatıyla ilgili düzenleme hakkındaki beklentilerini dile getirdi. Çalışmaları devam eden esnek çalışma sistemi ve Kıdem Tazminatıyla ilgili düzenlemeler,hem işveren hem de çalışanlar için çok önemli bir fırsattır"dedi. Genelkuruldaki konuşmalarda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Katar’a yapılan yardımların maddi bilançosunu açıklarken, toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne yönelik sözleri damga vurdu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!