Akmer bülten yayımlıyor

Güncelleme Tarihi:

Akmer bülten yayımlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Günümüzde büyük alışveriş merkezleri belli sürelerde bülten yayımlayarak müşterilerine dağıtıyor. Bir süre önce Eminönü'nde açılan Akmerçarşı da iki ayda bir çıkacak bir bülten yayımına başladı. 7 Mayıs'ta Bahçekapı'da açılan merkezde 80 mağaza yer alıyor. Akmerçarşı'nın yedinci katında da Topkapı Restaurant hizmete girdi.

Dünyanın en çok satan bebeği Barbie'nin yeni versiyonu ‘‘Baloncuklu İyilik Perisi Barbie’’ Türkiye'de satışa çıktı. İki elinin bileklerinde sihirli değneklerin yuvarlak halkaları özel suyuna batırılıp sırtındaki ip çekildiğinde bebek dönmeye başlıyor ve baloncuklar çıkarıyor.

Motosikletin gözlüğü

Ünlü dünya markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapan Sistem Optik, motosiklet markası Harley Davidson'ın adını taşıyan güneş gözlüklerini satışa sundu. Bu markanın gözlükleri metal ve kemik çerçeveli iki türde bulunabiliyor.

Kazı-kazanla dondurma

Dondurma üreticisi Algida'nın markalarından Cornetto bu sezon yeni bir kampanya başlattı. 30 Haziran'da başlayan kampanyada Cornetto alanlar, bir sonraki Cornetto'larını bedava alma şansını elde ediyor. Cornetto alanlara özel bir ‘‘kazı-kazan’’ kartı veriliyor. Kartı kazıyıp ‘‘Bedava Cornetto’’ yazısını bulanlar aynı anda yeni bir Cornetto alabiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!