Akfen Holding 41. yaşını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Akfen Holding 41. yaşını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 23:50

MAKİNE mühendisi Hamdi Akın'ın girişimiyle kurulan ve yıllar içinde faaliyet alanları genişleyerek Türkiye'nin önde gelen yatırım gruplarından biri haline gelen Akfen Holding'in 41. yıl dönümü, verilen konserle kutlandı.

Haberin Devamı

Fahir Atakoğlu'nun orkestra şefliğini üstlendiği “Akfenli Yıllar” konserinde, sanatçı Sertab Erener, Levent Yüksel ve Aşkın Nur Yengi aynı sahneyi paylaştı. Konser alanında hayata geçirilen “Akfenli Yıllar Odaları” davetlilerin beğenisini toplarken, Akfen Holding'in 1976'dan bu zamana 10'ar yıllık dönemlerini yansıtan 4 odada, profesyonel tiyatrocular o tarihlerdeki Hamdi Akın'ı canlandırdı.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Holding'in 41'inci yıl dönümüne ilişkin mesajında, kurulduğu günden bu yana hayata geçirdikleri faaliyetlerle Türkiye ekonomisine değer yarattıklarını ve Türk milletinin refahına katkıda bulunmayı hedeflediklerini kaydetti. Akın, “İçinde bulunduğu coğrafyadaki olumsuzluklar devam ediyor olsa da, Türkiye, milletinin değerlerine bağlılığı ve genç nüfusunun heyecanı dikkate alındığında taşıdığı potansiyelle büyümesini sürdürüyor. Biz de büyüyen Türkiye'ye değer yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!