Akdeniz’de Turizm

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz’de Turizm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Turizmde işbirliği

Turizm payını her geçen gün büyüten Türkiye yabancı yatırımcılarında gözdesi oldu.

Türk turizminin yıldızı her geçen gün parlıyor. Turizm pastasındaki payını her geçen gün büyüten Türkiye yabancı yatırımcılarında gözdesi oldu. Uçsuz bucaksız sahilleri, binlerce yıllık tarihi, muhteşem doası ve mevsim farkıyla turistlerin ilgisini üzerine çeken Türkiye yavaş yavaş turizmde hakettiği yeri alıyor. Avrupa'nın en büyük tur operatörlerinden Neckerman ve Türkiye'de turizm alanında önemli yatırımlara imzasını atan Kaya Şirketler Grubu'nun ortaklaşa yaptığı Aldiana Tatil Köyü, konuklarına kapısını açtı.

40 MİLYON MARK HARCANDI

120 Dönüm alan üzerine kurulan Aldiana 346 oda 672 yatak kapasitesine sahip. 40 milyon mark harcanarak yaptırılan tesisin yüzde 25'i Neckerman, yüzde 75'i de Kaya grubuna ait. Kaya Grubu Genel Koordinatörü Bekir Akkaş, Türk turizminin istenilen düzeye gelmesi için yabancı yatırımcıların ülkeye getirilmesi gerektiğini belirtti. Dünyanın dört bir yanına turist taşıyan Neckerman, Türkiye'ye bu yıl 500 bin Alman turist getirmeyi hedefliyor.

Tesİslerİmİzİ tanIyalIm

Manavgat’ın genç tesisi Alba Resort Hotel

Güneş, deniz ve doğanın birleştiği Akdeniz kıyılarının güzel beldesi Manavgat'ta bulunan Alba Resort Hotel, Türk turizminin genç tesislerinden. Antalya havaalanına 60, Manavgat'a da 14 kilometre mesafede bulunan tesis 268 oda ve 558 yatak kapasitesine sahip. Tatil seçeneği arayan konuklar için, her türlü imkanı sunan Alba Resort Hotel muhteşem kumsalı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Eğlencenin adresi

Gündüz ve gece çılgın eğlencelerle stres atan tatilcilerin en önemli durağı Alba Resort'un muhteşem yemeklerinin sunulduğu restoran. Türk ve dünya mutfağının seçkin yemeklerinin hazırlandığı tesiste konukların damak lezzetine büyük önem veriliyor. Akdenizin muhteşem maviliğinin yanı sıra, 970 metre çapındaki dev havuz da gün boyu animasyon düzenleniyor. Tesis, yaz kış turizmin hizmetinde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!