Akbank, Doha Bank’la anlaştı Katar’la havale köprüsü kurdu

Güncelleme Tarihi:

Akbank, Doha Bank’la anlaştı Katar’la havale köprüsü kurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2011 00:00

Akbank, Katar’ın en büyük bankalarından Doha Bank ile işbirliği anlaşması imzalayarak burada yaşayan Türklere havale imkanı sağladı.

Anlaşma çerçevesinde iki ülke arasında yeni bir havale sistemi hizmete girdi. Akbank Genel Müdürü Ziya Akkurt, Akbank Dubai Limited aracılığıyla Körfez Bölgesi’nde altyapı yatırım faaliyetlerinin ve ticaretin finansmanında etkin bir rol oynadıklarını söyledi. Akkurt, “Yurtdışı deneyimi yüksek ve her türlü konjonktüre hızla adapte olan firmalarımız farklı ülkelerde gerçekleştirdikleri projelerle ülkemizin imajını güçlendiriyor. Akbank olarak Türkiye’nin bölgesindeki saygınlığını artıran şirketlerimizin olduğu her yerde bankacılık hizmetlerimizle onlara destek sağlıyoruz” dedi.

Doha Bank Genel Müdürü Raghavan Seetharaman ise “Akbank’la gerçekleştirdiğimiz bu proje, bankacılık hizmetlerini Katar’da bulunan Türk vatandaşlarının havale ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde genişletme fırsatı sağlıyor. Müşterilerimize kesintisiz bankacılık deneyimi yaşatmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!