Akademik personel alınacak

Güncelleme Tarihi:

Akademik personel alınacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2011 13:53

Ufuk (Ankara), Çankaya (Ankara), Fırat (Elazığ), Bingöl ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlükleri, çeşitli fakültelerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent ve yardımcı doçent alacak.

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü 7 profesör, 2 yardımcı doçent alımında bulunacak. Profesörler daimi kadroya göre çalıştırılacaklar. Yardımcı doçent adaylarının yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih, Fırat Üniversitesinin web sayfasında adaylara daha sonra duyurulacak. Başvurular 15 gün içinde, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına yapılacak.

Öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar ve branşlar şöyle:

“Eğitim Fakültesi: Türkçe Eğitimi (1 profesör),İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi: Eski Türk Dili (1 profesör)
Teknoloji Fakültesi: Yazılım mühendisliği (1 profesör)
Veteriner Fakültesi: Viroloji (1 profesör)
Tıp Fakültesi: Kardiyoloji, kulak burun boğaz, deri ve zührevi hastalıkları (3 profesör)
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: Yönetim bilimleri, sayısal yöntemler (2 yardımcı doçent)”

UFUK ÜNİVERSİTESİ

Ufuk Üniversitesi ise 1 profesör ve 1 yardımcı doçent alımında bulunacak.
Tıp Fakültesinin göğüs cerrahisinde istihdam edilmek üzere 1 profesör, Hukuk Fakültesi içinse alanında doktora yapmış, doktora sonrası Yükseköğretim Kurumlarında ders vermiş 1 yardımcı doçent alınacak.
Adaylar başvurularını 15 gün içerisinde, Rektörlük Personel Müdürlüğüne yapacaklar.

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ

Bingöl Üniversitesi 1 profesör, 1 doçent ve 3 yardımcı doçent alacak.
Fen Edebiyat Fakültesinin uygulamalı matematik anabilim dalı için 1 yardımcı doçent, İlahiyat Fakültesinin İslam Hukuku ile tefsir anabilim dalı için 1 profesör, 1 yardımcı doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin sayısal yöntemler anabilim dalı için 1 doçent ve Ziraat Fakültesinin su ürünleri anabilim dalı için 1 yardımcı doçent istihdam edilecek.
Başvurular 15 gün içinde Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne yapılacak.
Ayrıntılı bilgi http://bingol.edu.tr adresinden temin edilebilecek.

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Mimarlık Fakültesinin mimarlık bölümünde görevlendirilmek üzere daimi statüde 1 profesör istihdam edecek.
Adaylarda doçentlik unvanının mimarlık temel alanında almış olmak ve yapım yönetimi, başarım değerlendirme, inovasyon, bilgi yönetimi konularında çalışma ve yayınları olması şartları aranacak.
Adaylar başvurularını 15 gün içinde, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğüne şahsen yapacaklar. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ

Öte yandan, Çankaya Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli fakülte ve bölümlerinde görevlendirilmek üzere tam zamanlı statüde, her düzeyde öğretim üyeleri alacak. Değerlendirme sonucu uygun bulunanların atanması gerçekleştirilecek.
Başvurular, 15 gün içinde şahsen, Üniversitenin İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına yapılacak.
Adaylar ihtiyaç duyulan öğretim elemanları listesi ile atama kriterlerini, Çankaya Üniversitesinin www.cankaya.edu.tr/isolanaklari web sayfasından temin edebilecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!