AK Parti’den Başçı’ya destek

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’den Başçı’ya destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2015 21:58

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın faizleri düşürmediği için eleştirdiği Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı’ya AK Parti’den destek geldi.

Haberin Devamı

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Başçı’nın lojmanını boşaltması ve parti içinden yükselen istifa çağrıları olabilir. Parti içinde bu tür şeyler konuşulabilir, insanlar düşüncelerini söyleyebilir. Ama kurumlarımız kendi ilkeleri çerçevesinde çalışır. Ben doğrusu Merkez Bankası Başkanımızı, başkan olmadan çok önce, akademik hayattan, hayatın diğer kesimlerinden tanırım. Kendisine çok güvenirim ve çok başarılı da bir Merkez Bankası Başkanlığı yapıyor diye görüyorum.”

BOŞUNA BAŞVURU YAPMAYIN

Atalay, genel seçimlerle ilgili yaptığı değerlendirmede ise şunları söyledi: “Kulağımıza gelen, teşkilatlarımızdan ve yerel yönetimlerden, yani belediye ve il genel meclislerinden az da olsa istifa var. O mensuplarımıza bir defa daha duyuruyoruz buradan, hiç başvuru yapmasınlar. Onların başvuruları işlem görmeyecek. Gereksiz yere ödemede bulunacaklar.” Atalay, Hakan Fidan’ın adaylığıyla ilgili ise tartışmalara girmesinin yanlış olacağını, polemiğe neden olmak istemidiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!