Acar'ın Arwey'ine sipariş yağdı

Güncelleme Tarihi:

Acarın Arweyine sipariş yağdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2011 12:40

Dünyanın önde gelen defter markalarından Arwey'e 40 ülkeden sipariş geldi.

Haberin Devamı

En büyük kırtasiye fuarlarından biri olan Almanya Frankfurt Paper World 2011 Fuarı’na katılan Acar Group, markalı ürünlerinin yeni koleksiyonlarını tanıttı.

Dünyanın 3 defter markasından biri olan ‘ARWEY’in dünya pazarlarından yoğun ilgi ve talep gördüğünü kaydeden Acar Group Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Acar, bir dünya markası olma başarısı nedeniyle 40’a yakın ülkeye ihracat yaptıklarını ve ihracatın her geçen yıl katlanarak arttığını belirtti.  İhracat yapılan ülke sayısına bu yıl yenilerinin ekleyeceklerini anlatan Zekeriya Acar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Özellikle ‘Arwey’ markamız ile İspanya’dan Fransa’ya, Almanya’dan İngiltere’ye, Rusya’dan Brezilya’ya, İtalya’dan Çin’e, Amerika’dan Japonya’ya kadar dünyanın dört bir yanına yaptığımız ihracatımızın altında, 31 yılın bilgi birikimi ve yeniliklerin öncüsü olmamız yatıyor. Dünya markalı defter pazarında; başta Arwey olmak üzere, La Vorte ve NoteEco markalarımız ile bulunuyoruz ve 3 defter markamıza da yoğun talep alıyoruz. Dünyada hiçbir firma, defter için bizim kadar ar-ge ve koleksiyon çıkarmıyor. Bu alandaki açığı biz dolduruyoruz ve dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Arwey’i hemen hemen dünyanın her köşesinde satmaya başladıklarını ifade eden Acar Group Marka Direktörü Faruk Acar da, fuar sırasında bu ilgiyi yakından görme fırsatı yakaladıklarını belirterek, stant ziyaretçilerinden, ihracatın yanı sıra, distribütörleri olma taleplerinin geldiğini söyledi.

Birçok ülkedeki mağaza zinciriyle görüşmeler ve anlaşmalar yapmakta olduklarını açıklayan Faruk Acar, bu yılın sonunda 2 bin 500’ün üzerinde satış noktasına ulaşmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!