Acar Deri’ye ödül

Güncelleme Tarihi:

Acar Deri’ye ödül
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2015 11:13

Acar Group şirketlerinden Acar Deri, Türk Patent Enstitüsü tarafından patent ve faydalı ürün kategorisinde ödül almaya layık görüldü.

Haberin Devamı

Türkiye’nin önde gelen matbaa, kurumsal hediyelik, kırtasiye ürünü ve deri üreticilerinden Acar Group, Yenibosna Dış Ticaret Kompleksi’nde yapılan törenle ödüllendirildi.

Acar Group şirketlerinden Acar Deri, patent ve faydalı ürün kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu. Ödülü, Acar Group Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Acar, Türkiye Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan’ın elinden aldı. 

Zekeriya Acar, ödülle ilgili şunları söyledi: “Acar Group şirketimizin yeni iş kolu olan dördüncü yılına girdiğimiz Acar Deri ve Kreatif üretim şirketimiz, markalaşma, mağazalaşma ve iş dünyası ürünleri kendine dünya markası olmayı hedeflemiştir. Basım ve kırtasiye sektöründe yurt dışı ofislerimizle Almanya, Rusya, Kazakistan 40’a yakın ülkeye ihracatımızla, üretimimizin yüzde 50’sini ihraç eder durumdayız. Buradaki başarımızı yeni çocuğumuz olan Acar Deri’ye taşıyarak hem mağazalaşma hem uluslararası deri sektöründe adından söz ettirmeyi ve mağazalaşmayı hedeflemektedir"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!