Ana Sayfa
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
 
21 Temmuz 2008 Pazartesi 01:47
İstanbul 30ºC



 ADnet  
Reklam için
IMKB 37947 / 251 $ 1.1910 / %-0,84 1.8880 / %-1,06 Altın 36,88 / %-1,9 € / $ 1.5847 / %-0,04
AJANDA
18 Temmuz: Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara'da, OSTİM yönetimi ve sanayicilerle bir araya gelecek.
HİSSELER
YAZARLAR
Vahap Munyar
Aydın Doğan’ın babası Malatya’ya neden küsmüş
Ercan Kumcu
Cari açık sorunu hakkında.
İMKB II. SEANS
İMKB A-F
İMKB F-M
İMKB M-Z
Yatırım Fonları
A TİPİ FONLAR
B TİPİ FONLAR
SERBEST DÖVİZ
ÇAPRAZ KURLAR
ALTIN FİYATLARI
MB KURLARI
Yenibiriş
Emlak
Oto
Tatil
Sayfa satışları
Anneyiz.biz
En iyi on
Hürriyet Kurumsal
Hürriyet Almanya
Hürriyet USA
Okur Temsilcisi
Reklam
Bize Ulaşın
Tüm Ekonomi Haberlerini Okumak İçin
Önceki Haber     Sonraki Haber

Eczacıbaşı vitamin pazarına girdi

 
ANKA
Eczacıbaşı vitamin pazarına girdi
Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, "sağlıklı, doğal ve enerjik yaşamı desteklemek üzere", farklı ihtiyaçlara yönelik vitamin, mineral ve besin destekleri serisi ile vitamin pazarına girdiğini açıkladı. Eczacıbaşı vitaminleri ve besin destekleri 11 farklı ürün başlığıyla piyasaya sunuldu.

Eczacıbaşı adını taşıyan ve ABD'nin önde gelen merkezlerinden Nutritional Labs’de üretilen doğal vitamin, mineral ve besin desteklerinin tanıtımı amacıyla, Kanyon Mars Athletic Club’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Eczacıbaşı İlaç Grubu Başkanı Sedat Birol, sağlık alanındaki atılımlarına yeni bir halkayı da vitamin, mineral ve besin destekleri ile eklediklerini belirterek, bu serinin Eczacıbaşı İlaç Grubu’na farklı bir soluk getireceğini söyledi.

Türkiye vitamin pazarının giderek büyüdüğünü ve tüketicinin bilinçlendiğini belirten Eczacıbaşı İlaç Pazarlama Genel Müdürü Ayşe Özger de yaptığı konuşmada “Eczacıbaşı vitamin, mineral ve besin destekleri serisi ile, sağlığına önem veren, formuna özen gösteren ve günlük yaşamında yeterince doğru beslenemediğini düşünen herkesi hedefliyoruz” dedi.

PAZAR BÜYÜKLÜĞÜ 475 MİLYON DOLAR

Vitamin ve mineral ihtiyacının doğal ürünlerle karşılanmaya çalışıldığını ancak günümüz koşullarında bunun giderek zorlaştığını kaydeden Özger, sağlıklı beslenme trendinin yükselmesiyle vitamin pazarının da büyüdüğünü, bu nedenle pazarda büyük oyuncu olmak hedefiyle yola çıktıklarını ifade etti. Özger, Eczacıbaşı vitamin, mineral ve besin desteklerinin 21?55 YTL arasındaki fiyatlarla, Türkiye genelinde tüm eczanelerde satışa sunulduğunu belirterek “Tüketiciler Eczacıbaşı İlaç'ın reçeteli ilaç alanındaki geniş deneyimini ve etik yaklaşımını vitamin, mineral ve besin destekleri alanına taşıyacağımızdan emin olabilirler” diye konuştu.

Toplantıda verilen bilgilere göre Türkiye’de vitamin, mineral ve besin destekleri pazarı son iki yılda yüzde 12 büyürken, Pazar hacmi de 2007 yılında yaklaşık 475 milyon dolar düzeyinde gerçekleşti.
Tıkla son dakika haberleri cebine gelsin... İLK 1 AY ÜCRETSİZ
Haberlerimizden anında haberdar olun... HEMEN YÜKLE
 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Enerji Çözümleri
Proje Departmanı Şefi
A I G Emet
Satış Yöneticisi
Taha Group
Pazarlama Yöneticisi
YAK TURİZM
Satış Danışmanı
Okurun kaleminden
Ortak akıl/Ela Hanım’ın başına gelenler
.                    Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto