Garanti ve Shell'den araçta ödeme uygulaması

Güncelleme Tarihi:

Garanti ve Shellden araçta ödeme uygulaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2008 14:30

Garanti Bankası ve Shell işbirliği ile Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen “Araçta Ödeme” uygulmasıyla, akaryakıt ödemeleri araçtan inmeden kredi kartı ile yapılacak.

Garanti Bankası’ndan yapılan yazılı açıklamada, yeni sistemle 15 Ocak 2008 tarihinden itibaren Shell akaryakıt istasyonlarında kredi kartı ile akaryakıt alan müşterilerin kasaya gitmeden ve araçtan inmeden; pompa görevlisinin sunduğu POS makinesine şifrelerini girerek ödemelerini yapabildiği bildirildi.

Garanti’nin kabul ettiği tüm Visa, MasterCard, CUP, Diners, JCB, American Express logolu kartların bu hizmetten faydalanabildiği kaydedildiği açıklamada, “İlk önce Türkiye’de belirlenen bazı Shell akaryakıt stasyonlarında uygulamaya giren yeni sistem, kısa süre içerisinde Shell’in Türkiye genelindeki akaryakıt istasyonlarında hayata geçecek” denildi.

Shell & Turcas Petrol A. Ş. Türkiye Perakende Satışlar'dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ahmet Erdem, yaptığı açıklamada Garanti Bankası işbirliği ile kredi kartıyla “Araçta Ödeme” sisteminin, hem Türkiye de hem de 140 ülkede ilk kez hayata geçirildiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!