Yapı Kredi'den müşterilerine Avrupa'da ATM kolaylığı

Güncelleme Tarihi:

Yapı Krediden müşterilerine Avrupada ATM kolaylığı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2007 12:38

Yapı Kredi’nin banka kartı olan Telecard ve Benim Param sahipleri Avrupa’nın 16 ülkesindeki 15 binden fazla ATM’den ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Uygulama 1 Ekim tarihinden itibaren yürürlüğe girdi.

Haberin Devamı

Yapı Kredi’den yapılan açıklamaya göre, bankanın ana hissedarlarından UniCredit’le yapılan işbirliği uyarınca başlayan uygulama ile Yapı Kredi banka kartları kullanılarak UniCredit Grubu’nun Avusturya, Almanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Bulgaristan’ın da aralarında olduğu 16 ülkedeki bankalarına ait tüm ATM’lerden ücret veya komisyon ödemeksizin hesaplara ulaşılabiliyor ve nakit çekilebiliyor. Benzer şekilde UniCredit Grubu’ndaki diğer bankalara ait kartlarla da Türkiye’deki Yapı Kredi ATM’lerinden ücretsiz işlem yapılabiliyor.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Yönetimi Başkanı Yakup Doğan, yaptığı açıklamada, ücretsiz ATM uygulaması sayesinde Yapı Kredi müşterilerinin Avrupa’daki 15 binden fazla ATM’den Yapı Kredi ATM’si kullanır gibi ücretsiz faydalanarak önemli bir ayrıcalık elde ettiğini kaydetti. UniCredit ortaklığının Yapı Kredi müşterilerine sunduğu somut faydalardan biri olduğunu söyleyen Doğan, "Bankamızın uluslararası varlığını her geçen gün kuvvetlendiriyoruz. Hissedarımız UniCredit’in uluslararası tecrübesi ve yaygınlığından beslenen bu ve benzeri projelerle, ortaya çıkan fırsatları Yapı Kredi müşterilerine fayda olarak yansıtmaya gayret ediyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!