"Bonus ATO Card" ile eğitime destek

Güncelleme Tarihi:

Bonus ATO Card ile eğitime destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2007 11:30

Ankara Ticaret Odası (ATO) üyeleri, Garanti Bankası’nın işbirliğiyle hayata geçirilen Bonus ATO Card projesi kapsamında yapacakları alış verişlerle, Ankaralı öğrencilerin eğitimine destek olacak.

ATO logolu Bonus Card’larla yapılan alış verişlerin yüzde 0.5'e varan kısmı bağış olarak birikirken, toplanan para, ATO tarafından, ailenin gelir durumu esas alınarak en çok ihtiyaç duyduğu tespit edilen Ankaralı öğrencilerin eğitimine yönlendirilecek. Değerlendirmede şehit ve gazilerin çocuklarına öncelik verilecek.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bonus ATO Card, sosyal amaca hizmet eden bir kredi kartı. 125 bin üyesiyle Ankara esnafını temsil eden ATO gibi saygın bir örgütle böyle anlamlı bir projeye imza attığımız ve Ankaralı gençlerin eğitimine destek olabileceğimiz için mutluyuz.” dedi.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün de yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin en önemli sorunlarının başında eğitim geliyor. Kitabı bedava veriyoruz, ancak çocuklarımıza okumaları için gerekli kaynağı ayıramıyoruz. ATO olarak bir sosyal sorumluluk kampanyasını daha toplumun önüne koyuyoruz. Üyelerimiz eğitim için harcarken biriktirecekler. Bonus ATO kredi kartımızla yaptıkları her harcamayla, bir çocuğumuzun eğitim masraflarını üstlenecekler. Adını dahi bilmedikleri bir gencimizin okumasına yardımcı olacaklar. Eğitime destek için tüm üyelerimizi ATO logolu kredi kartlarını kullanmaya çağırıyorum.”

Bonus ATO Card’lar için Garanti Bankası şubelerinden ve 444 0 333 numaralı telefondan başvuruda bulunulabileceği gibi, 3340’a “Bonus ATO” yazılarak yollanacak kısa mesaj aracılığıyla da talep edilebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!