Kredi kartıyla Monopoly

Güncelleme Tarihi:

Kredi kartıyla Monopoly
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2007 15:01

Popüler kutu oyunu Monopoly'nin yeni versiyonu “Monopoly Elektronik Bankacılık”, ABD ve bazı Avrupa ülkelerinin ardından Türkiye'de satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Visa'dan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Visa logolu banka kartları ve elektronik ünite içeren oyunda para transferleri artık, kartlar aracılığıyla elektronik olarak yapılacak.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Monopoly Elektronik Bankacılık, bir elektronik ünite ve Visa logolu banka (debit) kartlarıyla geliyor. ABD ve bazı Avrupa ülkesinin ardından Türkiye'de de satışa sunulan oyunda, Hasbro ile Visa arasındaki küresel işbirliği çerçevesinde Visa logosu taşıyan banka kartları bulunuyor. Artık oyunda ödemeler için yapılması gereken tek şey, Visa logolu kartı oyun setinin bir parçası olan elektronik üniteye yerleştirmek ve tutarı girmek...”

Visa Europe - Türkiye Genel Müdürü Berna Ülman, Visa kartlı Monopoly'nin ödeme kartı kullanma alışkanlığını destekleyeceği inancında olduklarını belirterek, gerçek hayatta olduğu gibi Monopoly'nin eğlence dünyasında da nakit yerine kart kullanımına öncülük ettikleri için mutluluk duyduklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Satışına 1935'de ABD'de başlanan Monopoly, bugüne kadar tüm dünyada 200 milyon adetten fazla satıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!