Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
 
09 Şubat 2012 Perşembe 01:20
İstanbul 1ºC
IMKB 61178 / 1,03 $ 1.7460 / %-0,57 2.3160 / %0 Altın 97,72 / %0,08 € / $ 1.3242 / %-0,23



 ADnet  
Reklam için
IMKB 61178 / 1,03 $ 1.7460 / %-0,57 2.3160 / %0 Altın 97,72 / %0,08 € / $ 1.3242 / %-0,23
» Bu yasaya neden destek verdiğini açıkladı
» Shell&Turcas binası okul olacak
» Memur zammı Nisan'a kalmayacak
» İcradan satılık batık devler
» Bu da polis kremi
» Yunanistan'da kemer sıkma anlaşması 'yakın'
» Almanya'nın ihracatı 1 trilyon euroyu aştı
» Mitsubishi fabrikasını '1 euro'ya satışa çıkardı
» Redknapp vergi kaçakçılığından aklandı
» Madencilik ve emtia devleri birleşiyor
AJANDA
HİSSELER
YAZARLAR
İMKB II. SEANS
İMKB A-F
İMKB F-M
İMKB M-Z
Yatırım Fonları
A TİPİ FONLAR
B TİPİ FONLAR
SERBEST DÖVİZ
ÇAPRAZ KURLAR
ALTIN FİYATLARI
MB KURLARI
Yenibiriş
Emlak
Oto
Tatil
Sayfa satışları
Anneyiz.biz
En iyi on
Hürriyet Kurumsal
Hürriyet Almanya
Hürriyet USA
Okur Temsilcisi
Reklam
Bize Ulaşın
 Ekonomi
Önceki Haber     Sonraki Haber

Çelik Sanayi A.Ş. yeniden çalışmaya başladı

 
A.A.
Yapı-Tek tarafından yaklaşık 2 yıl önce devralınan ve bu süreçte yenilenen Çelik Sanayi A.Ş., Yapı-Tek Çelik Sanayi A.Ş. adıyla yeniden üretime başladı.

Yapı-Tek Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Günay Köse, yaptığı yazılı açıklamada, İzmit Derince'de kurulu bulunan ve dövme otomotiv parçaları tedarikçisi olan tesisin, 2 yıllık süre içinde teknolojik, mekanik ve kadro anlamında yenilendiğini ve tekrar faaliyete geçtiğini bildirdi.

Köse, yenilikçi, müşteri odaklı programları ve son teknolojiyle donatılmış tesisleri sayesinde Yapı-Tek Çelik Sanayi'nin içinde yer aldığı bölgenin en uygun fiyat ve kaliteye sahip çelik dövme ürünleri üretimi yapan tesis olma noktasındaki pozisyonunu yeniden kazanmayı amaçladıklarını kaydetti.

Otomotiv üreticilerinin yan sanayi işlerini yaptırabilecekleri kaliteli ortaklar bulmakta gittikçe zorlandıklarını ifade eden Köse, piyasa için kritik bir dönemde pazara girdiklerini belirtti.

Köse, “Firmamızın sahip olduğu ve geçmişten gelen saygınlığıyla bölgede yaratacağı istihdamın bölge insanına ve ekonomisine sağlayacağı katkı çok önemli” dedi.

YAPI-TEK ÇELİK SANAYİ

Yapı-Tek Çelik Sanayi A.Ş, 1959 yılında kuruldu. Şirket, yaptığı yatırımlarla otomotiv üretimine odaklanmış 16 ana üretim hattından ISO 9001: 2000 organizasyon sertifikalarına sahip bir işletme.


 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
 ADnet Reklamları Bu bir reklamdır.
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
          Vuslat Doğan      Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH