Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
 
10 Şubat 2010 Çarşamba 08:48
İstanbul 10ºC
IMKB 50826 / 1,76 $ 1.5120 / %-0,66 2.0790 / %0 Altın 52,24 / %-0,06 € / $ 1.3752 / %0,65



 ADnet  
Reklam için
» Toyota diğer Japon şirketlere de zarar veriyor
» Euro borç korkusunun gölgesinde kalıyor
» Bu ürünler yatırımcılarına çok kazandırdı
» İş görüşmesinde yapılan en büyük 10 hata
» Obama en büyük destekçilerini kaybediyor
AJANDA
9Şubat: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Almanya Büyükelçiliğinde, Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz'un katılımıyla ortak basın toplantısı yapacak.
HİSSELER
YAZARLAR
Erdal Sağlam
Kötü haberlerin satın alındığı döneme girdik
İMKB II. SEANS
İMKB A-F
İMKB F-M
İMKB M-Z
Yatırım Fonları
A TİPİ FONLAR
B TİPİ FONLAR
SERBEST DÖVİZ
ÇAPRAZ KURLAR
ALTIN FİYATLARI
MB KURLARI
Yenibiriş
Emlak
Oto
Tatil
Sayfa satışları
Anneyiz.biz
En iyi on
Hürriyet Kurumsal
Hürriyet Almanya
Hürriyet USA
Okur Temsilcisi
Reklam
Bize Ulaşın
 
Önceki Haber     Sonraki Haber

Ne olacak bu doların hali?

 
Ne olacak bu doların hali? Genel seçimlerden Ak Parti'nin zaferle çıkması piyasalarda yeni bir bahar havası estiriyor. Borsa yükselirken, dolar ise beklentiler dahilinde geriliyor.

Son yıllarda yatırım aracı olma vasfını giderek yitiren ve tasarrufçuların para kaybetmesine neden olan doların geleceği piyasalarda yoğun bir şekilde tartılışıyor. Bir taraftan tek parti iktidarının devamı ile birlikte doların daha da düşebileceği yönündeki beklentiler konuşulurken bir taraftan da Merkez Bankası'nın doların fazla düşmesine izin vermeyeceği yönündeki görüşler dile getiriliyor.
   
Dolar kuru önümüzdeki günlerde nasıl bir seyir izleyebilir? Uzman görüşlerinin foto-analizi için tıklayın...


  Yorum Sayısı 3 / 5     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Diğer Yorumlar
KEMAL OLGUN ('KEMALOLGUN' tüm yorumları) 23/07/2007 - 14:47
Eğer Döviz kurları nedeniyle kriz çıkarsa, tek başına iktidar filan para etmez.
Mahmut Kurt ('mahmutkurt' tüm yorumları) 23/07/2007 - 14:39
TÜRK Milleti ve Ferdi Olarak Türk Liramizin Deger Kazanmasini Sevincle Karsiliyorum Ve Böylece Devam Etme Temennisinde Bulunuyorum Gelecegimiz icin Haydi YTL Diyorum.
adil değil ('ayturdan' tüm yorumları) 23/07/2007 - 14:28
Türkiye yüksek faiz vermeye devam ettiği sürece (savaş vs olmadıkça) yabancı yatırımcı kalır ve döviz yükselmez. Global bir kriz durumunda ise Allah Kerim. Kimsenin gündeme getirmediği konu bu durumun ne kadar devam edeceği ve milli gelirimizi faiz olarak yabancılara aktarmaya ne kadar devam edeceğimiz. BU İŞ SİGARA İÇMEYE BENZİYOR, İÇERKEN ZARARINI HİSSETMİYORUZ AMA SONU KANSER.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 3 / 5     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Diğer Yorumlar
 ADnet Reklamları Bu bir reklamdır.
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Hürriyet Tatil
          Vuslat Doğan      Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Oyna Avrupa Birliği DYH