48 yıl sonra yeniden doğuyor: Sadece 999  adet üretilecek

Güncelleme Tarihi:

48 yıl sonra yeniden doğuyor: Sadece 999  adet üretilecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2018 10:23

6 hafta sonra 6 Mart’ta Cenevre Otomobil Fuarı ile 1970’te tanıtılan ilk Range Rover efsanesinden bu yana (Evoque hariç) ilk iki kapılı Range Rover yeniden doğacak.

Haberin Devamı

 SV Coupe isimli otomobil ‘Land Rover Special Vehicle Operations’ tarafından elde sadece 999 adet üretilecek ve bu yılın sonunda satışa sunulacak. ‘Dünyanın ilk tam boyutlu lüks SUV Coupe’si’ olarak lanse edilen otomobil, Land Rover’ın en pahalı modeli olacak.

Baştan çıkarıcı gövde tasarımının yanı sıra son derece şık bir iç mekana sahip olacağı açıklanan Range Rover SV Coupe’nin yayınlanan ilk resmi fotoğrafları otomobilin deri döşemelere, ahşap trime ve gövde boyunca uzanan bir merkez konsola sahip lüks iç kabinine sahip olduğunu ortaya koyuyor.

48 yıl sonra yeniden doğuyor: Sadece 999  adet üretilecek


575 beygirlik 5 litre V8 motora sahip olması beklenen aracın fiyatı şu an en pahalı olan Range Rover SVAutobiography’nin üstünde olacak. Şirket sözcüsü de zaten, “Şu ana kadar üretilen en pahalı Range Rover olacak” açıklamasını yaptı. Şimdi gözler Mart ayındaki Cenevre fuarına çevrilmiş durumda...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!